Territori construirà una rotonda per a millorar l'accessibilitat i la seguretat a la GI-673 a Caldes de Malavella

Imagen del artículo Territori construirà una rotonda per a millorar l'accessibilitat i la seguretat a la GI-673 a Caldes de Malavella

Estas imágenes pertenecen a govern.cat


  1. El conseller, Juli Fernàndez i Olivares, i l'alcalde, Salvador Balliu Torroella, signen un conveni de col·laboració per a l'impuls de l'obra


  1. Els treballs començaran el març i comptaran amb un pressupost d'1,1 MEUR

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha signat avui amb l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu Torroella, un conveni de col·laboració per a la construcció d'una rotonda que permetrà millorar l'accessibilitat i la seguretat a la GI-673 en aquest municipi. Els treballs tindran un pressupost d'1,1 MEUR i començaran el mes que ve, amb un termini d'execució de sis mesos.


"Amb aquesta intervenció, la urbanització del Llac del Cigne i Caldes de Malavella tindran uns accessos millors", ha assenyalat el conseller. El titular de Territori ha emmarcat aquesta obra en les actuacions del Govern en matèria de carreteres: "les intervencions a la xarxa viària del Govern persegueixen dos objectius principals: la seguretat i fer més fluid el trànsit".


En concret, les obres consistiran en la construcció d'una nova rotonda i un vial d'accés a la urbanització el Llac del Cigne per a millorar la seguretat i la canalització del trànsit en aquest entorn, per on circulen 8.200 vehicles diaris. Aquesta rotonda substituirà l'actual encreuament en forma de T situat al quilòmetre 2,4, que enllaça amb l'accés a la deixalleria municipal i la urbanització Can Solà Gros. El nou giratori tindrà un diàmetre de 50 metres.


D'aquesta manera, l'actuació, a més d'afavorir la seguretat viària, proporcionarà una major permeabilitat a la carretera, ja que l'obra incorporarà els passos de vianants i els trams de vorera necessaris per a garantir el pas del veïnat dels dos nuclis situats a banda i banda de la GI-673. Així mateix, s'adaptarà la xarxa de drenatge i d'enllumenat existents.


El conveni formalitzat avui estableix que el Departament de Territori finançarà i executarà les obres i l'Ajuntament de Caldes de Malavella assumirà el nou vial que es construirà des de la nova rotonda fins al carrer de Llevant de la urbanització.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9214 {"title":"Territori construirà una rotonda per a millorar l'accessibilitat i la seguretat a la GI-673 a Caldes de Malavella","published_date":"2023-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/3edd71bb-05f8-48aa-a4a2-40f393335fd2.webp","id":"9214"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-13/9214-territori-construira-rotonda-millorar-accessibilitat-seguretat-gi-673-caldes-malavella https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.