Dos sotsinspectors del cos de Bombers de la Generalitat han viatjat a Xile davant la simultaneïtat d'incendis forestals que viu el país

Els dos sotsinspectors del GRAF són a Xile a petició del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico i han viatjat a través del mecanisme europeu FASTProperament s'hi sumarà un comandament dels mitjans aeris, en una expedició en col·laboració amb bombers dels Estats Units, Argentina i PortugalEl grup s'ha repartit per diversos punts del país i per col·laborar amb els bombers xilens en l'anàlisi dels incendis

Dos sotsinspectors del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) han viatjat a Xile aquest dijous, 9 de febrer, a petició del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), i hi treballen coordinadament per aportar l'expertesa del cos de Bombers de la Generalitat en l'anàlisi dels incendis forestals i ajudar el país llatinoamericà que s'enfronta a un episodi de simultaneïtat arreu del territori.

Els dos membres del GRAF han viatjat a través del mecanisme europeu FAST (Forest Fires Assessment and Advisory Team), nascut en el marc del Mecanisme Europeu de Protecció Civil. El FAST va néixer per prestar ajuda i assessorar països que històricament no havien patit greus incendis forestals, però que ara ja estan vivint aquesta nova realitat com una gran problemàtica.

Fins ahir, i tal com indica la Corporación Nacional Forestal de Xile, els diversos incendis que hi ha en aquesta zona del país havien consumit més de 200.000 hectàrees.



Cerdanyola del Vallès, 10 de febrer de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9167 {"title":"Dos sotsinspectors del cos de Bombers de la Generalitat han viatjat a Xile davant la simultaneïtat d'incendis forestals que viu el país","published_date":"2023-02-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9167"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-10/9167-dos-sotsinspectors-cos-bombers-generalitat-han-viatjat-xile-davant-simultaneitat-incendis-forestals-viu-pais https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.