Imagen del artículo NOMENAMENTS

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament de Territori

Eva Fiter i Cirera, directora de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran

Nascuda a Tremp (Pallars Jussà) el 1981.

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i diplomada en Gestió i Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Actualment, cursa el Màster Executive MBA a l'EAE Business School.

Des del 2017 treballava com a tècnic al Consell Comarcal del Pallars Jussà, gestionant el programa de Treball i Formació i actualment assumia funcions de gerència a Pallarsactiu, entitat publicoprivada que dinamitza, promociona, impulsa i desenvolupa el teixit econòmic del Pallars Jussà i Sobirà. La seva vida professional ha girat al voltant de les institucions públiques locals.

Ha treballat en entitats com el Consorci del Montsec, dirigint el Programa Leader (2004-2007), recolzant i ajudant a diversificar l'economia del territori. Durant el primer desplegament del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, va ser tècnica de la Coordinació del Departament de Governació i Administracions Públiques (2007-2011), treballant per facilitar serveis als càrrecs electes del Pirineu i a la ciutadania pirinenca en general.

L'IDAPA és l'institut, dependent del Departament de Territori, que treballa per a la promoció i desenvolupament sostenible de les comarques pirinenques.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9044 {"title":"NOMENAMENTS","published_date":"2023-02-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/fdbbc03e-27d7-4ea0-8be2-8ceca09e814c.webp","id":"9044"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-07/9044-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.