Helga Nuell Turón és la nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Girona

Imagen del artículo Helga Nuell Turón és la nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Girona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agafa el relleu de Raül Morales Vergés al capdavant del departament.

Helga Nuell Turón ha estat nomenada nova directora del Departament de Drets Socials a Girona, lloc que ocupava fins ara Raül Morales Vergés. Nuell ja s'ha reunit amb la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral Olivé, per compartir les línies dels Objectius Generalitat Girona i els reptes dels Serveis Territorials del Departament.


Helga Nuell és llicenciada en Geografia per la Universitat de Girona i, entre altres formacions, el 2015 va finalitzar un màster en Gestió de l'administració local i l'any passat un postgrau de Lideratge i Gestió d'Equips.

Quant a experiència laboral, fins a l'actualitat ha dirigit el departament de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació a Girona (2016-2023), tot i que prèviament havia exercit de cap de l'oficina tècnica FEDER Eix 1 (2009-2014) i de tècnica d'empresa i innovació del mateix ens (2014-2016). 

Nuell també ha ocupat el càrrec de gerent del Consorci Ter Brugent (2008-2009), de tècnica de promoció econòmica del Consell comarcal de La Selva (2006-2008) i de professora associada a la Universitat de Girona (2006-2008).

La nova directora també ha participat en diversos estudis, duent a terme, entre d'altres, la coordinació i direcció de les 3 edicions de l'"Informe territorial de la demarcació de Girona (2022, 2021 i 2020) i la coordinació i direcció de les 3 edicions de l'"Estructura empresarial de la demarcació de Girona (2022, 2021 i 2020), ambdós editats per la Diputació de Girona i relitzts pel Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local.

També, és autora de diverses publicacions com l'estudi "Estructuració dels recursos turístics de les comarques gironines" (Patronat de Turisme Girona Costa Brava, 1999) o "El Gironès, una comarca progressivament terciària marcada pel pes de Girona" (Anuari Econòmic Comarcal, 1996).


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9069 {"title":"Helga Nuell Turón és la nova directora dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials a Girona","published_date":"2023-02-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/bf543a4c-4c67-4273-8769-ce30522df9db.webp","id":"9069"} catalunya Delegació a Girona,Delegació a l'Alt Pirineu i Aran https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-06/9069-helga-nuell-turon-nova-directora-serveis-territorials-departament-drets-socials-girona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.