Activada l'alerta per fort onatge a tota la costa catalana

Imagen del artículo Activada l'alerta per fort onatge a tota la costa catalana

Estas imágenes pertenecen a govern.cat


Protecció Civil de la Generalitat ha activat en alerta el Pla PROCICAT per fort onatge. La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya indica que a partir d'aquesta nit i fins dimecres a la tarda es poden produir onades superiors als 2,5 metres (maregassa)  i mar de fons de l'est a tota la costa catalana.

Aquesta nit començarà aquest temporal marítim, que s'incrementa durant el matí sobretot a la meitat nord del litoral, i per la tarda s'estén a tota la costa. 

Es demana a la població extremar les precaucions i no apropar-se a zones de risc com esculleres, espigons, o les zones de passejos marítims o camins de ronda que passin arran d'on trenquen les onades. En aquest sentit és molt important respectar els tancaments que puguin dur a terme les autoritats municipals en accessos a punts propers al mar.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9072 {"title":"Activada l'alerta per fort onatge a tota la costa catalana","published_date":"2023-02-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/9cf83c38-7f7d-4702-9324-c286fe6a3db6.webp","id":"9072"} catalunya Delegació a Girona,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-05/9072-activada-alerta-fort-onatge-costa-catalana https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.