El conseller d'Educació inaugura l'Escola Ernest Lluch de l'Hospitalet de Llobregat

Imagen del artículo El conseller d'Educació inaugura l'Escola Ernest Lluch de l'Hospitalet de Llobregat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La inversió del Departament d'Educació en el nou edifici ha estat de gairebé 4 milions d'euros


El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha inaugurat aquest matí l'Escola Ernest Lluch de l'Hospitalet de Llobregat, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Núria Marín.


La construcció del nou edifici ha tingut una inversió de 3.924.000 euros, finançats pel Departament d'Educació. D'aquesta manera, es dona sortida a una reivindicació de la comunitat educativa del centre, que des de la seva creació l'any 2011, i fins el passat curs, va ocupar mòduls prefabricats.


El nou centre disposa de 2 edificis -un de planta baixa i l'altre de tres plantes- amb una superfície de 2.792 metres quadrats, i disposa de menjador, patis -d'infantil, esportiu i no esportiu-, biblioteca, gimnàs, aules d'infantil, despatxos i sala de psicomotricitat, entre d'altres.


Durant l'acte d'inauguració, el conseller i l'alcaldessa han descobert la placa inaugural, i a continuació han tingut lloc els parlaments oficials i les actuacions de la Brass Band, formada per alumnat del centre.


L'Escola Ernest Lluch actualment té una línia d'educació infantil i primària, tot i que en alguns cursos hi ha dues línies. La matrícula és de 290 alumnes entre infantil 3 i 6è de primària. El centre participa en programes d'innovació educativa com ara la xarxa de competències bàsiques o la Plataforma petits talents científics.


Un altre dels trets distintius del centre és la Brass Band, on tot l'alumnat de 3r a 6è té accés a un instrument musical, i es treballa en col·laboració amb l'Escola de música i Centre de les Arts de l'Hospitalet. Destaquen també els ambients verticals, l'entrenament en la lectura GLIFING,els ambients artístics, les caixes de recerca i els laboratoris de ciència, entre altres projectes.



3 de febrer de 2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9094 {"title":"El conseller d'Educació inaugura l'Escola Ernest Lluch de l'Hospitalet de Llobregat","published_date":"2023-02-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ccebb286-7a24-4e2b-bde9-2e64c874f7af.webp","id":"9094"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-03/9094-conseller-educacio-inaugura-escola-ernest-lluch-hospitalet-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.