Mapping contra el càncer a la façana del Jardí de Palau Robert

Imagen del artículo Mapping contra el càncer a la façana del Jardí de Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El dia 4 de febrer, Dia mundial del càncer, a les 18h, la façana del Jardí de Palau Robert acollirà la projecció d'un mapping de l'Associació contra el càncer a Barcelona sobre la malaltia més devastadora a nivell mundial.

El càncer és el problema sociosanitari més important del món: el 2030 hi haurà 21,6 milions de nous casos: una de cada tres dones i un de cada dos homes patiran càncer. Segons l'OMS, el 2020 va provocar al voltant de deu milions de defuncions, una de cada sis de les registrades. A prop del 75% de la població té una relació propera, directa o indirecta, amb la malaltia. És per això que s'ha de dotar la lluita contra el càncer dels mitjans necessaris per assolir el repte d'un 70% de supervivència.

Aquest objectiu només serà possible mitjançant un gran acord en què es comprometin l'administració pública, les empreses, les entitats i les institucions.

La Direcció general de Difusió se suma a la proposta de l'Associació contra el càncer a Barcelona, fent-se'n portaveu. L'entrada al mapping és lliure i gratuïta.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9109 {"title":"Mapping contra el càncer a la façana del Jardí de Palau Robert","published_date":"2023-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/5315cd6e-301d-4a23-99ab-7af442b181fd.webp","id":"9109"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-02/9109-map-cancer-facana-jardi-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.