El Govern aprova el Decret de reestructuració de l'Agència Catalana del Consum

La finalitat d'aquest Decret és adequar l'estructura de l'Agència per tal d'afrontar els nous reptes que planteja el món del consum, i fer possible l'exercici més eficient de les funcions que té encomanades com a màxima autoritat en la planificació i l'execució de les polítiques de consum de la Generalitat de Catalunya

El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració de l'Agència Catalana del Consum, amb la finalitat d'adequar-ne l'estructura per tal d'afrontar els nous reptes que planteja el món del consum, i fer possible l'exercici més eficient de les funcions que l'Agència té encomanades com a màxima autoritat en la planificació i l'execució de les polítiques de consum de la Generalitat de Catalunya.

D'aquesta manera, es deroga el Decret 242/2005, de 8 de novembre, de desplegament de l'Agència Catalana del Consum, que va fixar l'estructura d'aquest organisme i va determinar les funcions de les unitats que el conformen a data d'avui.

L'Agència Catalana del Consum va ser creada l'any 2004 -per la Llei 9/2004, de 24 de desembre-, com a organisme autònom administratiu adscrit al Departament de la Generalitat competent en matèria de consum, assumint la totalitat de les competències en matèria de consum a Catalunya, i especialment la informació, la formació, l'educació, l'assessorament, la mediació, l'arbitratge, la inspecció i el control de la disciplina de mercat, la difusió, la promoció, el foment, les relacions institucionals i la defensa dels drets de les persones en l'àmbit de consum.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10801 {"title":"El Govern aprova el Decret de reestructuració de l'Agència Catalana del Consum","published_date":"2023-02-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10801"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-02-02/10801-govern-aprova-decret-reestructuracio-agencia-catalana-consum https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.