Consellera Garriga: "La presència del Catalunya Media City a la fira ISE posiciona l'equipament a nivell internacional"

Imagen del artículo Consellera Garriga: La presència del Catalunya Media City a la fira ISE posiciona l'equipament a nivell internacional

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La consellera de Cultura visita l'estand sobre la Catalunya Media City a la fira d'integració de sistemes audiovisuals més gran del món

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha visitat avui l'estand de la Catalunya Media City que el Govern ha habilitat a Integrated Systems Europe (ISE), la fira internacional d'integració de sistemes audiovisuals més gran del món, que té lloc fins al 3 de febrer a la Fira de Barcelona Gran Via.

La consellera Garriga, que ha estat acompanyada pel director del programa de la Catalunya Media City, Marc López, ha destacat que"la presència del Catalunya Media City a la fira ISE posiciona l'equipament a nivell internacional" perquè ISE és "un aparador immillorable".

Garriga ha explicat que l'estand del Govern ofereix una "experiència immersiva perquè tothom pugui imaginar-se i visibilitzar com i què serà el Catalunya Media City". En aquest sentit, ha assenyalat la importància de presentar als professionals el Catalunya Media City perquè és "un projecte molt important per al Govern; per a l'impuls de l'audiovisual a casa nostra; per donar musculatura a les nostres empreses i al nostre talent local i per, alhora, ser un reclam i una atracció per a totes les empreses internacionals".

L'estand del Catalunya Media City, que inclou una experiència immersiva per al visitant, busca fer extensiu el futur projecte a professionals, organitzacions i institucions assistents a ISE 2023 i emprendre els primers passos per a posicionar-se com el hub digital de referència del sud d'Europa.

L'àrea de l'estand ocupa 88 m2 i integra una experiència VR de 48 m2 per a 10 persones. En aquest espai metavers, els visitants poden experimentar "Elevator to thefuture", un viatge a través de tres escenaris virtuals interconnectats: l'espai, el cel i el mar.

El Catalunya Media City vol ser un centre de recerca i producció per als sectors audiovisual i de continguts digitals, dotat de tecnologia puntera i en constant actualització, innovador i adaptat a les necessitats del mercat. Aquest projecte ha de servir per atraure grans produccions internacionals, però també ha d'arrelar en el territori, potenciar la indústria pròpia i donar oportunitats al talent local.

En l'edició 2022, l'ISE va comptar amb més de 1.000 expositors i visitants de 60 països diferents amb una assistència de 43.691 professionals, entre els quals empreses de productes audiovisuals, agències creatives i artistes, empreses productores i distribuïdores, software i UC/CX developers, empreses de disseny i programació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8871 {"title":"Consellera Garriga: \"La presència del Catalunya Media City a la fira ISE posiciona l'equipament a nivell internacional\"","published_date":"2023-01-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6a050436-8b6b-4f65-83f6-6ff764b87ca9.webp","id":"8871"} catalunya Cultura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-31/8871-consellera-garriga-presencia-catalunya-media-city-fira-ise-posiciona-equipament-nivell-internacional https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.