Mor un home mentre treballava amb una grua a Sant Joan de les Abadesses

Imagen del artículo Mor un home mentre treballava amb una grua a Sant Joan de les Abadesses

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han rebut un avís aquest migdia d'un accident en el que un treballador ha resultat mort, al terme municipal de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès).

Els fets han succeït pels volts de les 12:17 hores quan un treballador ha patit un accident mentre estava intentant remolcar un vehicle amb la seva grua.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses patrulles de Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i indicatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

La víctima era un home de 56 anys.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.


Àrea de Comunicació

Granollers, 29 de gener de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8840 {"title":"Mor un home mentre treballava amb una grua a Sant Joan de les Abadesses","published_date":"2023-01-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/c6dca2ed-746b-4f21-8621-0be0ec1eb136.webp","id":"8840"} catalunya Mossos d'Esquadra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-29/8840-mor-home-mentre-treballava-grua-sant-joan-abadesses https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.