El Catalunya Media City tindrà un estand a la fira internacional 'Integrated Systems Europe' (ISE)

Imagen del artículo El Catalunya Media City tindrà un estand a la fira internacional 'Integrated Systems Europe' (ISE)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

És la fira d'integració de sistemes audiovisuals més gran del món que té lloc des del 2004L'estand inclou una experiència immersiva on es podrà veure el projecte del futur hub audiovisual de Catalunya

El Govern habilitarà un estand de la Catalunya Media City a la fira internacionald'integració de sistemes audiovisuals més gran del món, Integrated Systems Europe (ISE), que tindrà lloc del 31 de gener al 3 de febrer a la Fira de Barcelona Gran Via.

En l'edició 2022, l'ISE va comptar amb més de 1.000 expositors i visitants de 60 països diferents amb una assistència de 43.691 professionals, entre els quals empreses de productes audiovisuals, agències creatives i artistes, empreses productores i distribuïdores, software i UC/CX developers, empreses de disseny i programació.

L'estand del Catalunya Media City, que inclou una experiència immersiva per al visitant, busca fer extensiu el futur projecte a professionals, organitzacions i institucions assistents a ISE 2023 i emprendre els primers passos per a posicionar-se com el hub digital de referència del sud d'Europa.

L'àrea de l'estand ocupa 88 m2 i integra una experiència VR de 48 m2 per a 10 persones. En aquest espai metavers, els visitants podran experimentar "Elevator to the future", un viatge a través de tres escenaris virtuals interconnectats: l'espai, el cel i el mar.

A l'espai es mostrarà el futur de la indústria audiovisual i de continguts digitals; al cel quedaran reflectits els avantatges i possibilitats que té Catalunya i que ha d'esdevenir un punt de referència i al mar es reflectirà la Catalunya Media City i les capacitats transformadores del projecte.

El Catalunya Media City vol ser un centre de recerca i producció per als sectors audiovisual i de continguts digitals, dotat de tecnologia puntera i en constant actualització, innovador i adaptat a les necessitats del mercat. Aquest projecte ha de servir per atraure grans produccions internacionals, però també ha d'arrelar en el territori, potenciar la indústria pròpia i donar oportunitats al talent local.

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga acompanyada de Marc López, nou director del programa de la Catalunya Media City, visitaran l'estand el dimarts 31 de gener de 16:00 a 18:00. Els mitjans interessats en fer una visita podeu escriure a premsa.cultura@gencat.cat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8815 {"title":"El Catalunya Media City tindrà un estand a la fira internacional 'Integrated Systems Europe' (ISE)","published_date":"2023-01-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/05e6f127-56e8-49b7-8bcf-9ba4586037de.webp","id":"8815"} catalunya Cultura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-27/8815-catalunya-media-city-tindra-estand-fira-internacional-integrated-systems-europe-ise https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.