Territori reordenarà un accés a la travessera de la C-13 a Camarasa per a millorar la seguretat viària

Imagen del artículo Territori reordenarà un accés a la travessera de la C-13 a Camarasa per a millorar la seguretat viària

Estas imágenes pertenecen a govern.cat


  1. El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, anuncia que el Departament iniciarà en les pròximes setmanes una obra per a millorar la zona de l'encreuament del carrer Prat de la Riba amb la carretera


  1. El Departament du a terme diverses actuacions de millora de la seguretat viària a la travessera, amb una inversió de 200.000 euros

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha visitat avui la travessera de la C-13 a Camarasa i ha anunciat que el Departament iniciarà en les pròximes setmanes les obres per ordenar i millorar les condicions de seguretat viària en un dels seus accessos. En concret, les obres abastaran l'entorn de l'encreuament entre la carretera i el carrer Prat de la Riba. Aquesta intervenció culmina un conjunt d'actuacions que Territori ha dut a terme en els últims mesos per afavorir la seguretat viària a la carretera al seu pas pel nucli de Camarasa.


Per a la definició d'aquesta actuació, el Departament ha treballat conjuntament amb l'Ajuntament i els comerços de la zona. Els treballs consistiran en la construcció d'una nova vorera que servirà d'unió a banda i banda de la plaça existent. També es formarà un pas de vianants i una zona d'aparcament per a càrrega i descàrrega amb la corresponent senyalització horitzontal i vertical. A més, es pavimentarà la resta de voreres existents dels carrers de Prat de la Riba i Carrer del Bruc, respectant l'estètica actual. Les obres tindran un termini d'un mes aproximadament i en la seva execució es minimitzaran les afectacions en la mobilitat de vianants i vehicles.


En l'últim any, el Departament de Territori ha portat a terme diverses actuacions de seguretat viària en aquesta travessera; l'adequació de l'entrada a l'avinguda de Sant Isidre, la construcció d'una nova semi rotonda, la millora del ferm de tota la travessera, el pintat d'un separador de fluxos, la col·locació de radars pedagògics a les entrades de la travessera i la col·locació de noves senyals de pas de vianants d'alta reflectància. Aquestes intervencions i l'obra que s'iniciarà pròximament sumen una inversió de prop de 200.000 euros.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8722 {"title":"Territori reordenarà un accés a la travessera de la C-13 a Camarasa per a millorar la seguretat viària","published_date":"2023-01-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/8c3c36b1-74b7-49ca-82f2-59bc878e91fb.webp","id":"8722"} catalunya Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-20/8722-territori-reordenara-acces-travessera-c-13-camarasa-millorar-seguretat-viaria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.