Publicada la Resolució que aprova les llistes provisionals de persones admeses i excloses a la convocatòria ATC02 - cos superior d'inspectors tributaris

20/01/2023

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC02, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, la Resolució ECO/99/2023, de 17 de gener, per la qual s'aproven i es fan públiques les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses de la convocatòria del procés selectiu per proveir 20 places del cos superior d'inspectors tributaris (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC02).

La Resolució aprova i fa públiques les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació dels motius d'exclusió, de la convocatòria ATC02, a la qual s'han presentat un total de 82 persones. D'aquestes, 66 han estat admeses i 16, provisionalment excloses.

Ara, les persones aspirants disposen d'un termini de deu dies hàbils, a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC, per presentar al·legacions si els cal esmenar defectes de la seva sol·licitud inicial o que els són imputables, o, també, acreditar la documentació requerida per la convocatòria. Ho poden fer a través del requeriment que rebran a l'Àrea Privada de la seu electrònica de la Generalitat, indicant el codi ID de la sol·licitud d'admissió, o bé mitjançant el formulari específic Presentar escrits, documents i esmenes, disponible al web de Tràmits Gencat.

El termini d'al·legacions és del 23 de gener al 3 de febrer del 2023, ambdós inclosos.

Les persones aspirants poden fer arribar les seves consultes a través de la Bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

La realització de la primera prova, que es concretarà pel que fa a la data amb la publicació de la llista definitiva de persones admeses i excloses, previsiblement tindrà lloc a partir del mes d'abril del 2023.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10974 {"title":"Publicada la Resolució que aprova les llistes provisionals de persones admeses i excloses a la convocatòria ATC02 - cos superior d'inspectors tributaris","published_date":"2023-01-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10974"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-20/10974-publicada-resolucio-aprova-llistes-provisionals-persones-admeses-excloses-convocatoria-atc02-cos-superior-inspectors-tributaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.