L'Optimot s'estrena a Instagram

Imagen del artículo L'Optimot s'estrena a Instagram

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El nou compte oferirà el contingut més visual del servei i contribuirà a crear més usuaris del cercador

El servei de consultes lingüístiques Optimot que ofereix la Secretaria de Política Lingüística, conjuntament amb l'Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT, ha obert un compte d'Instagram (instagram.com/optimotcat).

El nou compte comença a funcionar amb l'objectiu de fer arribar el cercador de l'Optimot encara a més usuaris dels que ja l'utilitzen des de fa temps, i oferirà el contingut més visual del servei, que fins ara es difonia principalment a través de Twitter, com ara els mots òptims o els mems lingüístics dels #dimemcres.

Amb aquesta iniciativa també es vol oferir a la ciutadania un nou canal de comunicació amb el servei de consultes lingüístiques. Aquesta xarxa social s'afegeix al compte de Twitter de l'Optimot (twitter.com/optimotcat), actiu des del 2015, des d'on es difonen continguts tant lingüístics com de novetats i funcionament del servei. El reforçament de la presència de l'Optimot a les xarxes socials ha de permetre crear una comunitat d'usuaris interessats en la llengua catalana. Els dos comptes són dues vies paral·leles i complementàries, que contribuiran a crear més usuaris del cercador, i sobretot a fomentar el bon ús de la llengua catalana.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8704 {"title":"L'Optimot s'estrena a Instagram","published_date":"2023-01-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d9706118-96ae-4b5a-9b37-20b6fea69565.webp","id":"8704"} catalunya Cultura https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-19/8704-optimot-estrena-instagram https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.