Una dona mor en un incendi d'habitatge a Segur de Calafell (Baix Penedès)

Imagen del artículo Una dona mor en un incendi d'habitatge a Segur de Calafell (Baix Penedès)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Una dona ha mort avui en un incendi d'habitatge a Segur de Calafell a resultes d'un foc que ha calcinat pràcticament tota la casa i s'ha originat al menjador. A les 12.45 hores del migdia, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d'un incendi d'habitatge a la primera planta d'un edifici del número 315 de l'avinguda d'Espanya de Segur de Calafell (Baix Penedès).

Quan els efectius dels Bombers de la Generalitat han arribat a l'indret s'ha treballat per confinar el foc al domicili afectat i que no afectés la resta de l'edifici, i han revisat la resta del bloc per comprovar que hi hagués ningú. En la revisió del pis afectat, però, s'ha trobat una dona amb cremades de gravetat. Els efectius han extret la víctima, que ha estat atesa pel personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que, desgraciadament, no han pogut fer res per la seva vida. Al domicili també s'hi ha trobat el gos de la víctima, que ha sobreviscut i ha estat lliurat a uns familiars.

A les 13.27 hores, els Bombers de la Generalitat han donat el foc per extingit i han ventilat i revisat l'habitatge sinistrat. Tot apunta queel foc s'ha iniciat al menjador i ha propagat a la resta del domicili, excepte en una de les habitacions, on la porta estava tancada.

En el sinistre hi han treballat un total de 9 dotacions de Bombers de la Generalitat; dos del parc del Vendrell, quatre de Vila-rodona, dos de Vilanova i la Geltrú i un vehicle de comandament de la Regió d'Emergències de Tarragona. També hi ha intervingut 4 unitats del SEM i una unitat de suport psicològic, i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra que s'han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.


Cerdanyola del Vallès, 18 de gener de 2023

16.30 h


Per a qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Informació i Comunicació

93 586 77 20 premsa.bombers@gencat.cat

http://interior.gencat.cat/bombers





"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8685 {"title":"Una dona mor en un incendi d'habitatge a Segur de Calafell (Baix Penedès)","published_date":"2023-01-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d86e15b6-8c8f-4401-8e9c-86add48ed8ab.webp","id":"8685"} catalunya Bombers https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-18/8685-dona-mor-incendi-habitatge-segur-calafell-baix-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.