El Govern crea 16 nous llocs de treball per gestionar el servei d'alimentació del Centre Penitenciari Brians 1

Imagen del artículo El Govern crea 16 nous llocs de treball per gestionar el servei d'alimentació del Centre Penitenciari Brians 1

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El CIRE serà el responsable de gestionar la nova cuina del Centre, que servirà els menús als interns de la presó, i també les cafeteries per als professionals

El Govern ha aprovat avui autoritzar el Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) a ampliar la plantilla per assumir la gestió directa del servei d'alimentació per als interns i de les cafeteries de funcionaris del Centre Penitenciari Brians 1. Concretament, es crearan 16 nous llocs de treball per assumir de manera eficient aquest servei de cuina i cafeteria.

El CIRE és l'empresa pública del Departament de Justícia, Drets i Memòria que s'encarrega de facilitar la reinserció sociolaboral dels interns en centres penitenciaris i educatius de Catalunya mitjançant la creació, l'aplicació i el desenvolupament de programes formatius i educatius, la creació de llocs de treball adaptats a les necessitats d'aquestes persones i la inserció laboral quan estan en semillibertat.

Brians 1 és l'única presó catalana en la qual el servei de cuina i cafeteria va a càrrec d'una empresa externa

El CIRE, a instància del Parlament de Catalunya, va començar a gestionar el servei d'alimentació de les presons l'any 2012. Actualment, l'únic centre el servei d'alimentació del qual va a càrrec d'una empresa externa és Brians 1. La previsió del Departament de Justícia, Drets i Memòria és que aviat, quan finalitzin les obres de construcció de la nova cuina de Brians 1, la gestió passi a mans del CIRE, culminant el camí iniciat l'any 2012.

Per poder desenvolupar de manera òptima el servei d'alimentació a Brians 1, el CIRE s'ha de dotar dels mitjans personals necessaris, com ho ha anat fent a mesura que anava assumint la gestió de cuines i cafeteries d'altres presons. En aquest cas, les 16 noves places es repartiran de la manera següent: 1 cap de cuina, 10 cuiners/eres, 1 tècnic/a de producció, 3 oficials de producció i 1 administratiu/iva. Per ocupar aquests llocs de treball el CIRE convocarà un procés selectiu de personal.

La gestió del CIRE millorarà la qualitat de la prestació i permetrà formar i oferir treball a més d'un centenar d'interns

A banda de la creació dels nous llocs de treball, la gestió per part del CIRE del servei d'alimentació d'interns i de les cafeteries de funcionaris del Centre Penitenciari Brians 1 comportarà l'ocupació de 193 interns, en el marc del programa FOI (formació, ocupació, inserció), per aconseguir la seva reinserció en un sector amb molta demanda en el mercat exterior. També permetrà millorar la qualitat i la composició nutricional dels menús que se serviran als interns i treballadors dels centres.

Les obres de la nova cuina de Brians 1, que serà la més moderna i la més ben equipada del país, avancen a bon ritme i està previst que finalitzin aviat. El preu de la nova instal·lació supera els sis milions d'euros, i donarà servei a tots els interns i també als professionals que fan ús de les cafeteries del centre.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8656 {"title":"El Govern crea 16 nous llocs de treball per gestionar el servei d'alimentació del Centre Penitenciari Brians 1","published_date":"2023-01-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7bd030be-7efa-47f4-9c46-a4bd926b1f19.webp","id":"8656"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-17/8656-govern-crea-16-nous-llocs-treball-gestionar-servei-alimentacio-centre-penitenciari-brians-1 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.