Empresa i Treball, a través d'Avançsa, concedeix a l'empresa 011H un préstec de 2 milions d'euros

Imagen del artículo Empresa i Treball, a través d'Avançsa, concedeix a l'empresa 011H un préstec de 2 milions d'euros

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La companyia està desenvolupant una plataforma per la automatització del disseny i construcció d'habitatges sostenibles

El Departament d'Empresa i Treball, a través d'Avançsa (Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya), ha tancat un acord amb la companyia de construcció d'habitatges sostenibles 011H per a la concessió d'un préstec participatiu de 2 milions d'euros a través de la línia Innova Energy Tech, que compta amb la col·laboració de l'Institut Català de l'Energia.

011H és una companyia tecnològica focalitzada en el disseny i construcció d'habitatges sostenibles i eficients energèticament fundada el 2020 a Barcelona que té com a missió accelerar la transició cap a un món més sostenible. 011H és referent en la indústria de la construcció utilitzant la tecnologia per construir edificis residencials de fusta d'alta qualitat que siguin neutres en carboni per produir i estalviar energia per funcionar, a terminis reduïts i amb més fiabilitat. Actualment, la companyia compta amb un equip humà de 85 persones i el 2023 esperen incrementar plantilla fins a 100 treballadors.

011H rep el suport d'Avançsa per a donar impuls al seu projecte de desenvolupament de la plataforma tecnològica per a la gestió, disseny i construcció d'habitatges sostenibles. Quant a innovació i transició energètica, el projecte aborda directament tres eixos del Pacte Nacional per la Transició Energètica amb un gran impacte en:

●Assoliment del màxim nivell d'estalvi i eficiència energètica.

●Utilització de les fonts d'energia renovables autòctones.

●Foment de la recerca i la innovació energètica.

Els edificis de 011H garanteixen una doble A en l'etiqueta energètica (eficiència energètica i emissions de CO2) i volen anar més enllà en un futur per arribar a ser net zero o positius.

La companyia actualment està centrada en el mercat estatal, tot i que l'expansió internacional és un repte a mig termini amb països amb un gran potencial amb edificis de fusta com poden ser Alemanya, França i Països Baixos.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat| Twitter @avancsa


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8614 {"title":"Empresa i Treball, a través d'Avançsa, concedeix a l'empresa 011H un préstec de 2 milions d'euros","published_date":"2023-01-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/09157853-c741-470a-a6f9-248ebba6aef3.webp","id":"8614"} catalunya Empresa i Treball https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-13/8614-empresa-treball-traves-avancsa-concedeix-empresa-011h-prestec-2-milions-euros https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.