La portaveu del Cos farà un balanç dels feminicidis en l'àmbit de la parella registrats a Catalunya l'any passat

Imagen del artículo La portaveu del Cos farà un balanç dels feminicidis en l'àmbit de la parella registrats a Catalunya l'any passat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La portaveu del cos i cap de l'Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana, la inspectora Montserrat Escudé, atendrà als mitjans de comunicació demà, 11 de gener, a la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid per fer un balanç dels feminicidis registrats l'any passat a Catalunya. Durant dos dies, les forces i cossos de Seguretat han estat convocats al ministeri d'Interior en un reunió per analitzar l'actual situació en aquest àmbit. L'any passat van tenir lloc 49 assassinats masclistes a tot l'estat. A Catalunya, es va registrar l'assassinat de set dones i la filla d'una d'elles per violència masclista en l'àmbit de la parella.

L'objectiu de la reunió ha estat promoure noves propostes per millorar la valoració del risc i reforçar la protecció i seguretat de les víctimes. A la trobada, per part dels Mossos d'Esquadra, hi ha assistit el cap de la Divisió d'Investigació Criminal, l'intendent Joan Carles Granja, la portaveu i cap de l'Àrea Tècnica i de Proximitat de Seguretat Ciutadana, la inspectora Montserrat Escudé, i la cap de la Unitat Central d'Atenció i Seguiment a Víctimes, la caporala Andrea Garcia.

Els mitjans interessats s'han d'acreditar necessàriament abans de les 13 hores de demà dimecres 11 de gener, mitjançant un correu electrònic a comunicacio.mossos@gencat.cat. Al correu hi hauran de constar les dades següents:

  1. Nom i cognoms
  2. DNI
  3. Mitjà de comunicació

Dia: 11/01/2023

Hora: 16.30 hores

Lloc: Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid Centre Cultural-Llibreria Blanquerna al carrer d'Alcalà, 44, de Madrid


Àrea de Comunicació

Barcelona, 10 de gener de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8577 {"title":"La portaveu del Cos farà un balanç dels feminicidis en l'àmbit de la parella registrats a Catalunya l'any passat","published_date":"2023-01-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/71a3af82-f69f-46b6-b7b9-0eb234400117.webp","id":"8577"} catalunya Mossos d'Esquadra https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-10/8577-portaveu-cos-fara-balanc-feminicidis-ambit-parella-registrats-catalunya-any-passat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.