Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda i Territori a Girona, respectivament

Imagen del artículo Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda i Territori a Girona, respectivament

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agafen el relleu de Josep Polanco López i Pere Saló i Manera al capdavant dels Serveis Territorials.

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas han estat nomenats directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda a Girona i director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, respectivament.



Raquel Robert Rubio, directora dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda a Girona

Robert és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, i des del 2021, exerceix com a professora associada a la Universitat de Girona i, també, des del 2019, és inspectora d'educació. També ha estat directora de l'Institut Sant Feliu de Guíxols entre els cursos 2011/12 i 2018/19.

A més a més, la nova directora compta amb experiència professional en el món de l'empresa com a directora d'administració i adjunta a la direcció del Grup SERHS (l'any 2007) i com a adjunta de direcció i responsable de projecte de canvi organitzatiu i informàtic de Frit Ravich, a Maçanet de la Selva (entre els anys 2004 i 2006).


Sergi Albrich Viñas, director dels Serveis Territorials de Territori

Sergi Albrich Viñas és llicenciat en geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor per aquesta universitat en l'àmbit de la micropaleontologia. També té un màster en Govern Local i Postgrau en Gestió i Administració Local per la mateixa universitat.

Albrich va treballar durant nou anys com a tècnic superior geòleg a l'Oficina del Mapa de Catalunya, adscrita a la Direcció General d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya i, des del 2017, forma part del cos de docents del Departament d'Educació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8574 {"title":"Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda i Territori a Girona, respectivament","published_date":"2023-01-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/f9e1eeed-930d-4ee4-8088-e0fa841e595e.webp","id":"8574"} catalunya Delegació a Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-10/8574-raquel-robert-rubio-sergi-albrich-vinas-nous-directors-serveis-territorials-economia-hisenda-territori-girona-respectivament https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.