Publicació de la valoració definitiva de mèrits i les puntuacions de les fases d'oposició i concurs del procés selectiu del cos tècnic de gestors tributaris, i proposta d'aspirants per al curs selectiu

10/01/2023

S'han publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC01, i al Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, els Acords del Tribunal Qualificador, de 30 de desembre de 2022 i 10 de gener de 2023, pels quals es dona publicitat a les modificacions de les qualificacions de les proves primera i quarta d'algunes persones aspirants, s'aproven i es dona publicitat a la valoració definitiva de mèrits, a les qualificacions de les fases d'oposició i de concurs i a la puntuació final obtinguda, així com a la proposta d'aspirants per realitzar el curs selectiu, corresponents al procés de selecció per proveir 120 places del cos tècnic de gestors tributaris (subgrup A2) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria ATC01).

L'Acord conté la informació següent:

-Valoració definitiva de mèrits (annex 1)
-Qualificacions de les fases d'oposició, de concurs i puntuació final, per ordre de puntuació (annex 2)
-Proposta d'aspirants per realitzar el curs selectiu (annex 3)

Informació prèvia al curs selectiu

El curs selectiu, organitzat per la Secretaria d'Hisenda i l'Agència, s'iniciarà el dia 24 de gener del 2023.

Prèviament, es farà difusió en el Tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya i en aquest apartat de la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya del Pla docent i dels aspectes organitzatius corresponents. 

Declaracions responsables per al nomenament com a funcionari o funcionària en pràctiques durant el curs selectiu

Abans d'iniciar el curs selectiu és indispensable que les persones aspirants presentin emplenades i signades (amb signatura electrònica o manuscrita) les declaracions responsables escaients, així com el consentiment per a l'enregistrament audiovisual:

-Declaracions responsables i consentiment de l'enregistrament audiovisual

Les declaracions emplenades i signades s'han de presentar a través del requeriment que es rebrà a l'Àrea Privada de la seu electrònica de la Generalitat, o bé mitjançant el formulari específic Presentar escrits, documents i esmenes.

Les persones aspirants ens poden fer arribar les seves consultes a través de la Bústia de contacte (tema: Administració pública; subtema: Oposicions. Cossos tributaris ATC).

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10977 {"title":"Publicació de la valoració definitiva de mèrits i les puntuacions de les fases d'oposició i concurs del procés selectiu del cos tècnic de gestors tributaris, i proposta d'aspirants per al curs selectiu","published_date":"2023-01-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10977"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-10/10977-publicacio-valoracio-definitiva-merits-puntuacions-fases-oposicio-concurs-proces-selectiu-cos-tecnic-gestors-tributaris-proposta-aspirants-curs-selectiu https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.