Desactivat l'avís preventiu per nivells moderats de contaminació atmosfèrica per partícules de PM10

Imagen del artículo Desactivat l'avís preventiu per nivells moderats de contaminació atmosfèrica per partícules de PM10

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha desactivat aquest dijous l'avís preventiu per contaminació atmosfèrica pels nivells de partícules PM10, declarat el dia 3 de gener, i que ha estat actiu durant 2 dies consecutius a la zona de protecció especial (ZPE) de la conurbació de Barcelona i a la zona de qualitat de l'aire de la Plana de Vic.

La decisió l'ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que no se segueixen donant les condicions que van donar lloc a la seva activació.

En concret, els nivells de PM10 estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) i ja no superen el valor límit diari de 50 µg/m³ en més d'una estació de la XVPCA. La previsió per al dia d'avui dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics indica que tampoc se superarà aquest valor.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8548 {"title":"Desactivat l'avís preventiu per nivells moderats de contaminació atmosfèrica per partícules de PM10","published_date":"2023-01-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a75edde0-383d-4f9c-866b-9e8685fd99a4.webp","id":"8548"} catalunya Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-05/8548-desactivat-avis-preventiu-nivells-moderats-contaminacio-atmosferica-particules-pm10 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.