Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament de Justícia, Drets i Memòria


Lluís Montull Martínez, director de Serveis Territorials de les Terres de l'Ebre


Nascut a Lleida l'any 1967.

És llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona (1991) i doctor en filosofia per la mateixa universitat (2011). Ha complementat els seus estudis amb seminaris de sociologia i filosofia a la Freie Universität Berlin (1993-1995)

És docent col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha exercit de professor de secundària de filosofia a instituts de Catalunya i el País Valencià. També és un dels coordinadors del grup impulsor de memòria històrica DEMD-Ebre (Exili, deportació i holocaust) i el seu projecte educatiu Portes de la memòria.

Ha dedicat bona part de la seva trajectòria professional a la difusió de la memòria democràtica tot participant en diverses activitats formatives internacionals a Barcelona, Lisboa, Berlin i Jerusalem. Així mateix, ha estat ponent i autor de diverses publicacions sobre la figura de Walter Benjamin, la filosofia política i la importància de la memòria.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8531 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-01-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7700420b-7749-45ff-97da-e09c8da8796f.webp","id":"8531"} catalunya Direcció General de Comunicació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-01-03/8531-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.