Consulta pública prèvia sobre la revisió de les designacions de zones vulnerables a la contaminació per nitrats procedents de fonts agràries

Imagen del artículo Consulta pública prèvia sobre la revisió de les designacions de zones vulnerables a la contaminació per nitrats procedents de fonts agràries

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia sobre la revisió de les designacions de zones vulnerables a la contaminació per nitrats procedents de fonts agràries.

Revisar, i en el seu cas, modificar o ampliar les designacions de zones vulnerables a la contaminació per nitrats procedents de fonts agràries (ZVN), indicar la pertinença a zona vulnerable A o zona vulnerable B així com l'Índex de Càrrega Ramadera (ICR) corresponent a cada municipi i indicar les mesures que s'apliquen del programa d'actuació en zones vulnerables.

L'objectiu de la consulta és conèixer quina és la percepció de la ciutadania en relació a la contaminació de les aigües per nitrats procedents de fonts agràries i la seva opinió en relació a les accions que s'han de dur a terme per prevenir i revertir aquesta contaminació.

Preguntes de dinamització sobre el procés:

1.- Considereu que la contaminació de les aigües per nitrats d'origen agrari com una problemàtica de país?

2.- Si considereu que és una problemàtica que afecta tot el país, es protegirien millor les aigües si s'apliqués el programa d'actuació a tot el territori de Catalunya?

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
318173 {"title":"Consulta pública prèvia sobre la revisió de les designacions de zones vulnerables a la contaminació per nitrats procedents de fonts agràries","published_date":"2024-07-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbHlHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--870a636424f93559fea322952261b492d53b921a\/field-6288341_1280.jpg","id":"318173"} catalunya Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-07-15/318173-consulta-publica-previa-revisio-designacions-zones-vulnerables-contaminacio-nitrats-procedents-fonts-agraries https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.