Consulta sobre l'Avantprojecte de llei del Conservatori del Litoral de Catalunya

Imagen del artículo Consulta sobre l'Avantprojecte de llei del Conservatori del Litoral de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta sobre el projecte normatiu inicial

Objectius de l'Avantprojecte

El present avantprojecte de llei dona compliment a la Disposició Addicional Novena de la Llei 8/2020, de 30 de juliol, de protecció i ordenació del litoral (DOGC núm. 8192, 03/08/2020) i desenvolupa, al llarg del seu contingut, la creació i configuració de l'esmentat Conservatori del Litoral de Catalunya proporcionant-li les eines necessàries per tal d'assolir la seva finalitat.

D'aquesta manera, i perseguint la finalitat de salvaguardar i recuperar la part del litoral més amenaçada per la urbanització i l'artificialització, a partir de l'adquisició pública del sòl per part d'aquest nou ens, a l'avantprojecte es determinen en síntesi els següents aspectes:

  • La naturalesa i règim jurídic de l'ens
  • Objecte
  • Àmbit territorial d'actuació
  • Funcions
  • Òrgans i règim de funcionament
  • Recursos econòmics, patrimoni, contractació, fiscalització i personal
  • Política del sòl: estratègia, planificació i actuacions
  • Drets reals
  • Gestió i supervisió del patrimoni litoral

Els aspectes que inclou l'Avantprojecte pretenen doncs desenvolupar en tota l'extensió possible la finalitat i objecte del Conservatori del Litoral des de la perspectiva de la protecció del litoral i l'obtenció de sòl que augmenti l'àmbit a salvaguardar.

Objectiu de la consulta
Antecedents

La iniciativa normativa es va sotmetre a un procés de consulta pública prèvia, que es va iniciar el dia 29 de juliol de 2022 i es va finalitzar el 31 d'octubre de 2022,mitjançant el portal http://participa.gencat.cat al web de participació de la Generalitat de Catalunya.
En aquest moment actual s'enceta la fase de tramitació normativa amb una primera proposta d'Avantprojecte que se sotmet al tràmit de participació ciutadana, amb la voluntat de garantir la màxima participació, tal com es va fer en la consulta pública prèvia.

Objectiu
L'objectiu d'aquest procés de participació ciutadana és recollir propostes, suggeriments i aportacions que incorporin aspectes no recollits i que millorin el contingut i la bona comprensió a l'Avantprojecte de llei del Conservatori del Litoral de Catalunya.

Mecanisme de participació
Per tal de fer-nos arribar els comentaris i propostes plantejades, o qualsevol altre tipus d'aportació en relació amb la consulta, recordeu que heu d'adreçar-vos a l'apartat "propostes" del menú corresponent. Per realitzar la proposta haureu d'estar donats d'alta al portal. Després d'aquesta consulta sobre el projecte normatiu inicial s'obrirà el tràmit d'audiència de les persones interessades i d'informació pública previstos als articles 67 i 68 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
306261 {"title":"Consulta sobre l'Avantprojecte de llei del Conservatori del Litoral de Catalunya","published_date":"2024-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdHVFIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3df48c7248353a1338848d7bb76ecb355e0e6360\/image01_b.png","id":"306261"} catalunya Departament de Territori,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-07-05/306261-consulta-avantprojecte-llei-conservatori-litoral-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.