Regulació de l'elecció de determinats vocals del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat (CAVC).

Imagen del artículo Regulació de l'elecció de determinats vocals del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat (CAVC).

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració d'un projecte d'ordre que regula el procediment d'elecció de determinats vocals del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat (CAVC).

Objectiu de la consulta:


Disposar d'una norma reglamentària que reguli el procediment d'elecció de determinats vocals del CAVC.

Oferir seguretat jurídica i transparència en el procés d'elecció de determinats vocals del CAVC, com a òrgan consultiu i d'assessorament del Govern en matèries associatives i de voluntariat,

Activar la renovació de les vocalies amb la periodicitat establerta per la Llei 25/2015.

Disposar de l'instrument jurídic necessari per completar el desplegament de la Llei 25/2015 respecte el funcionament del CAVC.

Desplegar el Decret 52/2024, de 5 de març, del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Preguntes per a orientar les aportacions


-És convenient l'elaboració d'una norma que reguli el procediment d'elecció dels membres del CAVC?

-Els objectius plantejats a la fitxa donen compliment a les finalitats del Decret 52/2024?

-Creieu que les vocalies del CAVC reflecteixen la realitat del teixit associatiu català?


Per fer arribar les teves aportacions has d'adreçar-te a l'apartat propostes del menú superior. Per realitzar la proposta hauràs d'estar donat d'alta al portal





Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5604 {"title":"Regulació de l'elecció de determinats vocals del Consell de l'Associacionisme i el Voluntariat (CAVC).","published_date":"2024-05-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbEIxIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--60903daeab95968d2e6d9ac31daf047e63a1641c\/image03_b.png","id":"5604"} catalunya Departament de Drets Socials,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-05-15/5604-regulacio-eleccio-determinats-vocals-consell-associacionisme-voluntariat-cavc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.