Participació ciutadana en relació amb les infermeres i infermers de Catalunya

Imagen del artículo Participació ciutadana en relació amb les infermeres i infermers de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Participa en la transformació del model de cures de Catalunya

Introducció

En el marc de l'elaboració d'aquesta Estratègia de benestar, salut i cures de Catalunya, s'inicia un procés de participació amb la ciutadania amb l'objectiu de recollir les seves preferències i expectatives en relació amb les infermeres i infermers al sistema català de salut.

Aquesta participació serà telemàtica, per mitjà d'un formulari, que estarà actiu del 13 de maig al 3 de juny de 2024.


Com podeu participar-hi?

Responent un formulari on hi trobareu diferents situacions basades en els valors i les actuacions que desenvolupen els infermers i les infermeres al sistema català de salut.

Cap de les preguntes, tret de les inicials, marcades amb un asterisc, és de resposta obligatòria.

La pregunta final d'aquest formulari és un camp obert, que tracta sobre quin ha de ser el paper dels infermers i infermeres en els propers 10 anys.

Per contestar-la, heu de tenir en compte que les vostres aportacions no poden fer referència a casos o temes personals, relacionats, per exemple, amb una malaltia, o específics, per exemple, sobre un servei assistencial o un centre sanitari.

Per fer arribar consultes, suggeriments i queixes d'aquest tipus, disposeu de la bústia de contacte per internet del CatSalut, el CatSalut al territori i el mateix centre sanitari.


Què se'n farà, d'aquesta participació?

Una vegada finalitzada la fase participativa, s'elaborarà el Document resum de la participació ciutadana on s'inclourà la informació que s'obtingui de l'explotació de les respostes al formulari, tant a nivell quantitatiu com qualitatiu.

Aquest Document resum es publicarà en aquest mateix espai, i la informació també es traslladarà als integrants del Grup estratègic del projecte, perquè la tingui en compte en el procés d'elaboració de l'Estratègia de benestar, salut i cures


Què es recollirà en el Document resum de la participació ciutadana?

En el cas que hi hagi una elevada participació, pot ser que diferents aportacions tractin una temàtica comuna. Davant d'aquest supòsit, la informació es podrà presentar de forma agregada i/o resumida en el Document resum de la participació i, per tant, no s'hi inclourà la literalitat del que vau respondre.


Què no es recollirà en aquest Document?

No s'hi inclouran:

  • Continguts que facin referència a casos i/o temàtiques particulars.
  • Accions en relació amb un servei assistencial i/o centre sanitari específic.
  • Aportacions que no facin referència als valors, actuacions i expectatives respecte als infermers i infermeres de Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5602 {"title":"Participació ciutadana en relació amb les infermeres i infermers de Catalunya","published_date":"2024-05-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbEYyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4b51be0b16d353d2f060e5b0a96e9c62269b08a8\/Imatge2.jpg","id":"5602"} catalunya Departament de Salut,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-05-13/5602-participacio-ciutadana-relacio-infermeres-infermers-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.