Projecte de Decret pel qual es modifica el Decret 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum

Imagen del artículo Projecte de Decret pel qual es modifica el Decret 9/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Procés de participació ciutadana


Objectius de la iniciativa

Els objectius que es pretenen assolir amb la present iniciativa son:

a. Facilitar la comercialització i la distribució de les peces de caça.

b. Incentivar i millorar el control de la densitat d'espècies cinegètiques en el medi, així com reduir-ne la propagació de malalties, mitjançant el foment de la comercialització de la carn d'aquestes espècies.

b. Millorar el control, seguiment i traçabilitat de la carn de caça destinada al consum.

Grups als quals s'adreça la consulta

La consulta va dirigida al públic en general. Donat el caràcter tècnic de la majoria de desenvolupaments previstos en el reglament, es preveu que el contingut concret de la proposta de decret, una vegada elaborat l'esborrany del mateix, sigui consultat amb tots els sectors afectats i implicats.

La participació pública queda coberta, a més del període d'informació pública que es durà a terme en el moment que es disposi del text articulat del decret, mitjançant el tràmit d'audiència que es farà als representants dels sectors que poden estar interessats o ser afectats pel contingut de la norma, i particularment als mateixos grups que es van consultar en el procés de tramitació del propi Decret 9/2019, que són els següents:

  • Federació Catalana de Caça (FCC),
  • Agrupació de Societats de Caçadors i de Pescadors de Catalunya (AGRUPCAT),
  • Lantxaga S.L., a Fornells de la Selva,
  • Càrniques Llorà, S.L., a Tona (Osona),
  • Morcolain, S.L., a Sant Joan les Fonts (La Garrotxa),
  • Vedat Pirineus, S.L., (PLCC Sort (El Pallars Sobirà) i PLCC de Solsona,
  • SC de Sanaüja (PLCC de Sanaüja),
  • SC la Porguerada (PLCC Montmagastre),
  • Logística capo SL (PLCC Sant Jaume dels Domenys),
  • SC El Nen (PLCC Alòs de Balaguer),
  • S.C Sant Julià d'Alfara de Carles (EMC Alfara de Carles),
  • S.C Volanandins de Gandesa (EMC Gandesa),
  • S.C Horta de Sant Joan (EMC Horta de Sant Joan,
  • SC La Fatarella (EMC La Fatarella),
  • SC Sant Roc de Mas de Barberans (EMC Mas de Barberans)
  • SC Verge de Pallerols (EMC La Sènia),
  • Associació Catalana de Municipis,
  • Consell de protecció de la natura,
  • Federacions i Gremi de comercialització de la carn (Federació catalana d'indústries de la carn, Federació Avícola catalana, Gremi d'escorxadors, Asociación interprofesional de la carne de caza de España)
  • Col·legis professionals (Consell de col·legis veterinaris de Catalunya, Col·legi de biòlegs, Col·legi d'enginyers tècnics agrícoles i forestals de Catalunya, Col·legi d'enginyers agrònoms).

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5586 {"title":"Projecte de Decret pel qual es modifica el Decret 9\/2019, de 8 de gener, relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça silvestre destinada al consum","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdE55IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--9c9eea06f9c0d2317d5e260d621a42873805acac\/image04_b.png","id":"5586"} catalunya Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-04-26/5586-projecte-decret-pel-qual-modifica-decret-9-2019-8-gener-relatiu-recollida-transport-condicionament-comercialitzacio-caca-silvestre-destinada-consum https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.