Reglament de la Central de Compra Pública de la Generalitat de Catalunya

Imagen del artículo Reglament de la Central de Compra Pública de la Generalitat de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Projecte de decret pel qual s'aprova el Reglament de la Central de Compra Pública de la Generalitat de Catalunya.

Objectiu de la consulta

La consulta pretén obtenir aportacions en relació amb:

  1. Les competències i el règim de funcionament de la Central de Compra Pública de la Generalitat de Catalunya.
  2. L'àmbit d'aplicació.
  3. Els procediments per dur a terme la compra pública corporativa de la Generalitat de Catalunya en l'adquisició de béns i serveis.
  4. La integració de la contractació pública estratègica en les tècniques de racionalització de la compra pública.
  5. Els béns i serveis integrats en el sistema de compra pública corporativa.

Preguntes per orientar les aportacions

  1. Creieu que és necessari adaptar les competències, el règim de funcionament de la Comissió Central de Subministraments i la composició dels seus òrgans a la realitat del moment i dotar de seguretat jurídica el seu marc normatiu? Assenyaleu els aspectes més significatius.
  2. Considereu adequat ampliar l'àmbit subjectiu d'aplicació, de vinculació obligatòria (actualment només per a departaments de la Generalitat), a les entitats autònomes administratives i mantenir l'adhesió voluntària per a la resta d'administracions i entitats públiques ubicades al territori de Catalunya? Ampliaríeu l'adhesió voluntària a altres administracions i entitats públiques?
  3. De quina manera i amb quins mecanismes la Central de Compra Pública hauria de donar impuls i suport a la contractació pública estratègica en les tècniques de racionalització de la compra pública? Com es podria millorar?
  4. Veieu suficient els béns i serveis integrats en el sistema de compra pública corporativa? Creieu necessari l'ampliació de l'àmbit objectiu d'actuació?
  5. Quines actuacions hauria de portar a terme la Central de Compra Pública per aportar més valor afegit als seus destinataris?

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5564 {"title":"Reglament de la Central de Compra Pública de la Generalitat de Catalunya","published_date":"2024-03-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdFJsIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5c8582336b7d467f64c9ca9b5e9305b7a9d2d924\/image04_b.png","id":"5564"} catalunya Departament d'Economia i Hisenda,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-03-06/5564-reglament-central-compra-publica-generalitat-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.