Exposició pública Catàleg del paisatge del Penedès

Imagen del artículo Exposició pública Catàleg del paisatge del Penedès

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Exposició pública Catàleg del paisatge del Penedès

Què són els Catàlegs de paisatge?

D'acord amb la Llei 8/2005, de 8 de juny, de protecció, gestió i ordenació del paisatge, els catàlegs del paisatge són documents de caràcter descriptiu i prospectiu que determinen la tipologia dels paisatges de Catalunya, identifiquen els seus valors i estat de conservació i proposen un horitzó a futur per mitjà d'uns objectius de qualitat paisatgística.

A través d'aquests objectius, es defineixen les orientacions per a l'establiment de les directrius de paisatge dels plans territorials. A més, estableixen les unitats de paisatge enteses com a àmbits visualment coherents.

En relació amb els espais oberts, aquest Catàleg proposa, bàsicament, potenciar el sòl agrícola, sobre els assentaments urbans millorar la percepció dels diferents teixits, i pel que fa a les infraestructures de mobilitat ajustar l'encaix en el territori.  

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5542 {"title":"Exposició pública Catàleg del paisatge del Penedès","published_date":"2024-02-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBc0ppIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1b4d142d0bfe8edfef13f1489c105fa4c0d1fad7\/Pened%C3%A8s3.jpg","id":"5542"} catalunya Departament de Territori,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-02-14/5542-exposicio-publica-cataleg-paisatge-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.