Consulta pública prèvia sobre l'elaboració d'un Projecte de decret pel qual es modifica parcialment el Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT)

Imagen del artículo Consulta pública prèvia sobre l'elaboració d'un Projecte de decret pel qual es modifica parcialment el Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT)

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Iniciativa participativa per recollir l'opinió de la ciutadania en relació al projecte de modificació parcial del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya

La proposta de modificació parcial del Decret 196/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT) afecta els àmbits següents:


A. Delimitació dels serveis inclosos en la xarxa d'internament, amb l'objectiu d'assegurar una homogeneïtzació i una millor equitat en l'accés als serveis sanitaris, mitjançant la integració i coordinació assistencial, així com garantir la coordinació assistencial per millorar la integració social plena i satisfactòria de les persones pacients, amb una orientació comunitària.


B. Concreció d'obligacions en matèria de transparència, per tal d'establir mecanismes que permetin millorar l'aplicació de la normativa sobre transparència en el conjunt d'entitats contractades pel Servei Català de la Salut, i d'altra banda, l'impuls en la definició d'un àmbit de participació i de coneixement de l'experiència de la ciutadania i dels pacients per tal d'afavorir l'atenció centrada en la persona.


C. Concreció d'obligacions relatives als sistemes d'informació, protecció de dades i polítiques de ciberseguretat, que permeti disposar de solucions tecnològiques transversals per a tot el SISCAT i d'eines que permetin garantir l'establiment de models homogenis que millorin la seguretat del tractament de dades de ciutadans i pacients.


D. Canvi de denominació de l'assistència sociosanitària per "atenció intermèdia" que reflecteixi amb claredat la seva naturalesa sanitària, d'acord amb els actuals estàndards acadèmics i internacionals.


E. Impulsar l'establiment de mecanismes que permetin el foment i l'ordenació de les fórmules de col·laboració entre els centres del SISCAT, amb la finalitat que tota la població tingui garantit l'accés a les prestacions a les quals té dret, de manera equitativa.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5517 {"title":"Consulta pública prèvia sobre l'elaboració d'un Projecte de decret pel qual es modifica parcialment el Decret 196\/2010, de 14 de desembre, del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT)","published_date":"2024-01-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Consulta previa","image":"https:\/\/participa.gencat.cat\/rails\/active_storage\/blobs\/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbGRmIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e78c79d9d4c6ec7a10581d917ca3edf8718286af\/Imatge.jpg","id":"5517"} catalunya Departament de Salut,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2024-01-24/5517-consulta-publica-previa-elaboracio-projecte-decret-pel-qual-modifica-parcialment-decret-196-2010-14-desembre-sistema-sanitari-integral-utilitzacio-publica-catalunya-siscat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.