Consulta pública prèvia sobre el decret d'ordenació de la Formació Professional

Imagen del artículo Consulta pública prèvia sobre el decret d'ordenació de la Formació Professional

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració del projecte de decret d'ordenació general de la formació professional del sistema educatiu


Objectiu de la consulta

L'objectiu de la consulta és recollir les propostes i suggeriments relatives al desplegament de l'ordenació general de la formació professional del sistema educatiu respectant, en tot cas, els elements bàsics descrits al Reial decret 659/2023, de 18 de juliol, pel qual es desenvolupa l'ordenació del Sistema de Formació Professional, per tal de disposar de l'ordenació acadèmica adequada a les necessitats actuals.


Amb l'aprovació del decret es pretén regular l'ordenació general de la formació professional del sistema educatiu aplicable a Catalunya, que inclou, entre d'altres: l'objecte, les finalitats, drets i deures, l'atenció a les diferències individuals, les accions positives, l'oferta educativa (els graus i programes), els títols propis, el currículum, els accessos, les proves d'accés, els cursos preparatoris, l'avaluació, la qualificació, la permanència, les modalitats, la formació dual, les proves lliures, les convalidacions i exempcions, els títols i els seus efectes, el reconeixement acadèmic, les mesures flexibilitzadores, el professorat, les persones expertes, la formació permanent del professorat, la innovació, la recerca, l'emprenedoria, la mobilitat, la qualitat i l'adscripció dels centres de titularitat privada als instituts.



Preguntes per orientar les aportacions

  • Hi ha altres aspectes que haurien de ser desenvolupats i no ho estan al projecte actual? Quins?
  • Considereu que els aspectes citats són suficients? Si no és així, com es podria millorar?
  • S'haurien de preveure altres objectius diferents?
  • Cal considerar altres alternatives a les proposades? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s'hagin tingut en compte i que siguin rellevants?



Per fer arribar les teves aportacions has d'adreçar-te a l'apartat 'Propostes' del menú superior. Per fer la proposta t'hauràs hagut de donar d'alta al portal

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5483 catalunya Departament d'Educació,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2023-09-04/5483-consulta-publica-previa-decret-ordenacio-formacio-professional https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.