Projecte de decret pel qual es regula l'organització i el funcionament del Gabinet Jurídic de la Generalitat

Imagen del artículo Projecte de decret pel qual es regula l'organització i el funcionament del Gabinet Jurídic de la Generalitat

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració d'un projecte de decret pel qual es regula l'organització i el funcionament del Gabinet Jurídic de la Generalitat

Objectiu de la consulta

La consulta pretén obtenir aportacions en relació amb els aspectes del projecte de decret que fora necessari abordar o tenir en compte en la seva elaboració, que desborden el camp organitzatiu

Preguntes per orientar les aportacions

  1. Consideres que s'ha descrit adequadament el problema? Hi ha qüestions que no s'han tingut en compte i que haurien de ser valorades per l'Administració de la Generalitat?
  2. Cal considerar altres alternatives a les proposades? Hi ha efectes de les alternatives esmentades que no s'hagin tingut en compte i que siguin rellevants?
  3. Creus que és necessari adaptar la regulació de l'assistència jurídica a les entitats del sector públic i dotar de seguretat jurídica el seu marc normatiu?
  4. Creus que és necessari millorar el sistema actual d'accés al cos d'advocacia? Quines proves proposaries per tal de garantir que el procés de selecció sigui més eficient?
  5. Cal preveure regles específiques de conducta per als advocats i advocades de la Generalitat?
  6. Penses que els advocats i advocades de la Generalitat haurien de poder emprar mecanismes de resolució extrajudicial de conflictes?

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5480 {"title":"Projecte de decret pel qual es regula l'organització i el funcionament del Gabinet Jurídic de la Generalitat","published_date":"2023-08-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/38702.webp","id":"5480"} catalunya Departament de la Presidència,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2023-08-30/5480-projecte-decret-pel-qual-regula-organitzacio-funcionament-gabinet-juridic-generalitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.