Consulta pública prèvia relativa a l'elaboració d'un Projecte d'ordre pel qual es modifiquen els límits territorials de les àrees bàsiques de salut Sabadell 3B, 4A i 4B

Imagen del artículo Consulta pública prèvia relativa a l'elaboració d'un Projecte d'ordre pel qual es modifiquen els límits territorials de les àrees bàsiques de salut Sabadell 3B, 4A i 4B

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Valoració de la possible modificació de l'àmbit geogràfic d'àrees bàsiques de salut i de l'accés de la població als serveis sanitaris d'atenció primària

D'una banda, aquest augment de població ha provocat que els espais de l'actual CAP Can Rull ja no permetin prestar de forma adequada l'activitat assistencial.


Per altra banda, en les ABS Sabadell 3B, Sabadell 4A i 4B es constata l'existència, pel que fa a la prestació assistencial d'atenció primària, de dos barris dividits: Can Llong i la Concòrdia.


Així, mentre el barri de Can Llong està dividit en les ABS Sabadell 4B-Can Rull i 3B-Nord, el barri de la Concòrdia està dividit en les ABS Sabadell 4B i Sabadell 4A. Aquest fet pot dificultar, en situacions concretes, l'atenció assistencial, especialment en situacions epidemiològiques o de processos gripals.És per això, que es va determinar la construcció d'un nou equipament, el CAP Can Llong.


Ara bé, la creació d'aquest nou espai assistencial comporta que sigui necessari redistribuir la població en l'accés als serveis sanitaris d'atenció primària existents i, si s'escau, modificar l'àmbit geogràfic que abasta cada àrea bàsica de salut.




Objectius de l'Ordre



Els objectius que es volen assolir, tenint en compte que s'ha construït el nou CAP Can Llong, tindrien un doble propòsit:


o         Millorar l'atenció sanitària primària tenint en compte l'evolució demogràfica, urbanística, social, de mobilitat i transport.


o         Garantir una prestació dels serveis sanitaris d'atenció primària adequada a la capacitat dels equipaments i la població destinatària.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4510 {"title":"Consulta pública prèvia relativa a l'elaboració d'un Projecte d'ordre pel qual es modifiquen els límits territorials de les àrees bàsiques de salut Sabadell 3B, 4A i 4B","published_date":"2023-07-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/image03.webp","id":"4510"} catalunya Departament de Salut,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2023-07-12/4510-consulta-publica-previa-relativa-elaboracio-projecte-ordre-pel-qual-modifiquen-limits-territorials-arees-basiques-salut-sabadell-3b-4a-4b https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.