Consulta pública prèvia al decret d'aprovació del Pla de qualitat de l'aire de Catalunya horitzó 2027

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Projecte de decret d'aprovació del Pla de qualitat de l'aire de Catalunya horitzó 2027

Preguntes per centrar les aportacions

Sobre l'àmbit territorial que ha d'incloure el Pla:

- Et sembla adequat l'àmbit territorial proposat pel Pla?

Sobre les problemàtiques que el Pla de Qualitat de l'Aire hauria d'abordar:

- Quins contaminants s'haurien d'abordar en el Pla?

Sobre quin sectors caldria prioritzar les actuacions?

- Quines mesures creus que s'haurien d'aplicar?

Sobre la governança i la implicació social:

- Com es podria afavorir la participació i implicació de les persones en l'aplicació del Pla?

- Quin paper haurien de tenir els organismes i els ens locals en la gestió de la millora de la qualitat de l'aire?


Grups als quals s'adreça la consulta

-Tota la ciutadania de forma directa.

- Ajuntaments i ens locals.

- Principals sectors industrials i energètics, ports i aeroports .

- Entitats ambientals, i agents socials i econòmics.


Documentació addicional

Es pot trobar informació a la pàgina web sobre les Cimeres de Qualitat de l'Aire celebrades. I més concretament, els acords presos en la Tercera Cimera conformen el full de ruta per a la millora de la qualitat de l'aire i han de ser incorporats com a principis rectors del nou Pla de Qualitat de l'Aire de Catalunya.

El resultat de l'avaluació i les tendències de la qualitat de l'aire de Catalunya es pot consultar a la web del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4966 {"title":"Consulta pública prèvia al decret d'aprovació del Pla de qualitat de l'aire de Catalunya horitzó 2027","published_date":"2022-12-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"4966"} catalunya Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-12-23/4966-consulta-publica-previa-decret-aprovacio-pla-qualitat-aire-catalunya-horitzo-2027 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.