Comitè de Profit

Imagen del artículo Comitè de Profit

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya

Dins del projecte Interreg Europe Ecowaste 4 food" (2017-2020), l'Agència de Residus de Catalunya va impulsar la creació del comitè estratègic de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris de Catalunya, per tal d'elaborar de manera coordinada el Pla d'acció per a la prevenció del malbaratament alimentari a Catalunya (2019-2020).  

La continuïtat del comitè més enllà del projecte europeu es va acordar a principis de 2021, donat que la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris és un tema plenament vigent impulsat per la Llei 3/2020 i que el comitè ha esdevingut un punt de trobada molt útil per als diversos agents implicats. 

El comitè de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, anomenat també Comitè de Profit, està format per agents clau provinents de l'administració pública, l'àmbit empresarial, la recerca i les universitats i les entitats socials i ambientals. L'Agència de Residus de Catalunya és l'entitat responsable de la seva dinamització. 

Els objectius del Comitè de Profit són: 

  • Generar valor a les organitzacions que en formen part a través de la seva activitat. 
  • Facilitar i difondre informació sobre la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l'aprofitament dels aliments a Catalunya i arreu. 
  • Promoure i facilitar l'intercanvi d'experiències, l'aprenentatge compartit i la creació de contactes entre les organitzacions membres. 
  • Donar visibilitat als projectes impulsats per les organitzacions membres en l'àmbit de treball. 
  • Promoure el treball conjunt a partir de metodologies d'agendes compartides. 
  • Ser un òrgan de debat i consultiu per analitzar i debatre les qüestions que estiguin relacionades amb la prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris i l'aprofitament dels aliments a Catalunya.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5354 {"title":"Comitè de Profit","published_date":"2022-07-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/slider_activitats_-_c-C3-B2pia.webp","id":"5354"} catalunya Consell de participació,Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-07-14/5354-comite-profit https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.