Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Imagen del artículo Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya

Eixos del debat
  • Eix 1: Objectius i funcions del futur conservatori: restaurar llocs? posar en valor? ús públic? altres funcions?
  • Eix 2: Prioritats, urgències i criteris d'intervenció en el litoral: per classe urbanística de sòl? per grau d'amenaça? per potencial ecològic? altres?
  • Eix 3: Governança en la definició del programa d'actuació o en la gestió: definició d'objectius? seguiment de l'actuació? possibilitats de gestió compartida dels espais?

Objectius del procés

  • Informar i compartir l'anàlisi d'alternatives pel que fa a la formulació jurídica i organitzativa del Conservatori realitzada per l'Administració.
  • Concretar les funcions i l'abast del Conservatori.
  • Concretar les prioritats i els criteris d'intervenció en el litoral mitjançant l'adquisició pública de sòl en el litoral.
  • Definir la governança del Conservatori amb els diversos actors.

Com i quan puc participar?

Assistint a algun de les sessions de debat presencial que seran el 12 i 14 de juliol, 17-19 h, a Girona i a Vilanova i la Geltrú, respectivament.

Et recomanen que abans de participar a les sessions de debat t'hagis inscrit a la sessió informativa o hagis llegit la documentació o hagis visualitzat el vídeo de la sessió que trobaràs publicat al portal.

Qui pot participar?

El conjunt de la ciutadania, ja que el litoral és una zona del territori d'interès i d'ús general, i especialment, entitats de conservació del medi natural, representants dels ens locals i experts en matèria ambiental i territorial.

Impacte del procés participatiu

Els resultats i propostes recollides durant el procés participatiu no tenen caràcter vinculant, però sí que podran tenir incidència i ser incorporades al projecte. Les institucions responsables en primer lloc difondran els resultats del procés participatiu, de totes les activitats i canals de participació que s'hauran dut a terme, mitjançant el portal participa.gencat.cat. Aquests resultats seran valorats abans de la creació del Conservatori i s'incorporaran aquelles propostes que es valorin positivament.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
4998 {"title":"Creació del Conservatori del Litoral de Catalunya","published_date":"2022-06-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/Dunes__1_.webp","id":"4998"} catalunya Departament de Territori,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-06-29/4998-creacio-conservatori-litoral-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.