Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Imagen del artículo Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració d'un projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància.

Objectius de la consulta

La consulta pública té per finalitat obtenir informació per tal d'elaborar un projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància que tindrà per finalitat actualitzar i ampliar el Decret 67/2007 de 20 de març, pel qual es regulen els ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat a distància i potenciar l'oferta formativa en la modalitat a distància.

Preguntes per orientar les aportacions

  1. Considereu que s'ha descrit adequadament el problema? Hi ha altres aspectes que considera que haurien de ser valorats per l'Administració de la Generalitat?
  2. S'haurien de preveure altres objectius diferents?
  3. Considereu adequat ampliar l'oferta formativa a distància amb els Cursos d'especialització dels ensenyaments de formació professional?
  4. Considereu adequat ampliar l'oferta formativa a distància a altres ensenyaments diferents de la de formació professional? En cas afirmatiu, quins ensenyaments s'haurien d'impartir també a distància?
  5. Quin abast pot tenir la col·laboració entre centres diferents en la formació a distància?
  6. Heu detectat algun problema en relació amb l'actual oferta d'ensenyaments postobligatoris a distància?
  7. Considereu que hi ha altres alternatives a les proposades per assolir els objectius proposats? 

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5006 {"title":"Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret dels ensenyaments professionalitzadors en la modalitat a distància","published_date":"2022-06-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/image01.webp","id":"5006"} catalunya Departament d'Educació,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-06-16/5006-consulta-publica-previa-projecte-decret-ensenyaments-professionalitzadors-modalitat-distancia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.