Consulta sobre les disposicions relatives a la comptabilitat de les finances públiques de la Generalitat de Catalunya del Codi de finances públiques de Catalunya (llibre quart)

Imagen del artículo Consulta sobre les disposicions relatives a la comptabilitat de les finances públiques de la Generalitat de Catalunya del Codi de finances públiques de Catalunya (llibre quart)

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l'Avantprojecte de llei del llibre quart del Codi de finances públiques de Catalunya, relatiu a la comptabilitat de les finances públiques de la Generalitat de Catalunya

Objectiu de la consulta

Els aspectes principals objecte de consulta són els relatius a la necessitat d'establir un marc normatiu de la comptabilitat pública. Així mateix, la consulta persegueix:

  • Conèixer propostes que permetin equilibrar la relació entre el ciutadà i l'administració
  • Conèixer propostes per tal d'aconseguir una millora en la transparència de les dades comptables. 
  • Conèixer propostes de regulació amb relació a aquesta matèria.
  • Conèixer propostes per a fer una regulació apropiada al context actual.
  • Conèixer l'opinió de la ciutadania i part implicades sobre la comptabilitat de la Generalitat de Catalunya.

Preguntes per orientar les aportacions

  • Creieu necessari adequar la normativa a les necessitats econòmiques i socials actuals? 
  • Estimeu oportú disposar d'un codi que sistematitzi la matèria comptable? 
  • Veieu necessari i coherent que les entitats del sector públic segueixin el sistema comptable corporatiu?
  • Considereu que la regulació actual és suficientment clara?
  • Creieu oportú sistematitzar la regulació de la comptabilitat de tot el sector públic de la Generalitat de Catalunya?
  • Quines millores implantaríeu en l'actual sistema?

Documentació addicional

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5028 {"title":"Consulta sobre les disposicions relatives a la comptabilitat de les finances públiques de la Generalitat de Catalunya del Codi de finances públiques de Catalunya (llibre quart)","published_date":"2022-04-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/image01.webp","id":"5028"} catalunya Departament d'Economia i Hisenda,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-04-11/5028-consulta-disposicions-relatives-comptabilitat-finances-publiques-generalitat-catalunya-codi-finances-publiques-catalunya-llibre-quart https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.