Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret de regulació del registre de delegats i delegades de prevenció

Imagen del artículo Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret de regulació del registre de delegats i delegades de prevenció

Estas imágenes pertenecen a gencat.cat

Consulta pública prèvia sobre el registre de delegats i delegades de prevenció

La finalitat principal que es pretén assolir amb una nova regulació del registre de delegats i delegades de prevenció és l'adaptació a la nova realitat digital i la millora de la qualitat de les dades enregistrades i dels serveis que ofereix el registre.

Es objectius generals de la intervenció són els següents:

·      Protegir la salut i la seguretat dels treballadors i treballadores de forma efectiva.

·      Millorar la coordinació i participació dels agents implicats en la seguretat i salut laboral.

·      Fomentar el compliment de les previsions de la Llei 31/1995, de 8 de novembre, relatives als òrgans de representació i participació del personal en matèria de prevenció de riscos laborals.


Com a objectius específics, a tall exemplificatiu, es preveuen els següents:


·      Garantir l'efectivitat del registre i la qualitat de les seves dades.

·      Agilitzar la gestió del registre i simplificar la tramitació de la inscripció.

·      Facilitar l'accés al registre als actors de la prevenció de riscos laborals interessats. 



Preguntes per orientar les aportacions


1.    Cal considerar d'altres objectius o finalitats que es poden regular en el marc de la norma que es proposa? Quins?

2.    Hi ha aspectes que no s'han tingut en compte i que haurien de ser valorats per l'Administració de la Generalitat?

3.    Hi ha altres efectes negatius o positius derivats del marc normatiu vigent que s'estiguin produint actualment que no s'han posat en relleu?

4.    Quines dades considereu que són rellevants per a la inscripció en el registre?

5.    Cal considerar altres alternatives a les proposades? 


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
5041 {"title":"Consulta pública prèvia sobre el projecte de decret de regulació del registre de delegats i delegades de prevenció","published_date":"2022-03-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"citizen_participation","category_text":"Participación ciudadana","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/image03.webp","id":"5041"} catalunya Departament d'Empresa i Treball,Participació https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/citizen_participation/2022-03-21/5041-consulta-publica-previa-projecte-decret-regulacio-registre-delegats-delegades-prevencio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.