ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal y de la relación de puestos de trabajo del Organismo Autónomo Conservatorio de Música Isaac Albéniz de la Diputación de Girona para el ejercicio 2024.

De conformitat amb el que disposa l'art. 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, així com l'art. 28 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, transcorregut el termini d'informació pública de la modificació de la plantilla del personal i de la relació de llocs de treball de l'organisme autònom Conservatori de Música Isaac Albèniz de la Diputació de Girona, i no havent-se presentat al·legacions, s'eleva a definitiu l'acord d'aprovació de la modificació de la plantilla del personal i de la relació de llocs de treball, relatius a l'any 2024 i aprovats pel Ple de la Diputació de Girona en data 18 de juny de 2024.

 

Modificació de la plantilla de personal:

 

CODI

PERSONAL LABORAL I PERSONAL FUNCIONARI

Núm

Grup

Places ocupades

Places vacants lliures o cobertes de forma interina

Places vacants per promoció interna

Places a amortitzar

Places a extingir

PERSONAL D'ADMINISTRACIÓ I SERVEIS Denominació lloc de treball

L5003

Conserge

1

E

 

1

 

 

 

 

 

Modificació de la relació de llocs de treball:

 

Unitat Administrativa: PERSONAL ADMIN.-SERVEIS

Àrea : ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

Codi

Denominació lloc de treball

D

Grup

RJP

FP

Sou Base

Complem. Específic

CD

Complem. Lloc Treball

Titulació Específica

Observacions

L5003

Conserge

1

E

LA

C

AP

8.733,90

13

 

Certificat d'Estudis

Vacant.

 

 

Unitat Administrativa: PERSONAL DOCENT

Àrea : Professor Titular

Codi

Denominació lloc de treball

D

Grup

RJP

FP

Sou Base

Compl. Conveni

Compl. Lloc Treball

Titulació Específica

Jornada Curs 2023-24

Jornada consolidada

Observacions

L1061

Professor Titular Percussió Moderna

1

A1

LA

C

5.646,97

5.130,72

 

Títol Superior Percussió moderna

30,56%

Vacant 27,78%

*Cap Departament. Reposició

 

 

La qual cosa es fa públic per a general coneixement.

 

Girona, 11 de juliol de 2024

 

Jordi Camps i Vicente

President per delegació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
349007 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación de la plantilla de personal y de la relación de puestos de trabajo del Organismo Autónomo Conservatorio de Música Isaac Albéniz de la Diputación de Girona para el ejercicio 2024.","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"349007"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9212,Organismo Autónomo Conservatorio de Música Isaac Albéniz de la Diputación de Girona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-25/349007-anuncio-aprobacion-definitiva-modificacion-plantilla-personal-relacion-puestos-trabajo-organismo-autonomo-conservatorio-musica-isaac-albeniz-diputacion-girona-ejercicio-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.