EDICTO sobre aprobación de la primera adenda de prórroga del Convenio de delegación de competencias en materia de recogida y transporte de residuos del Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta.

Edicte pel que es fa públic que, als efectes previstos en l'art. 9.3 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de Règim Jurídic del Sector Públic i en l'article 110.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques, el Ple del Consell Comarcal del Maresme, reunit en sessió ordinària celebrada en data 18 de juny de 2024, ha aprovat, entre d'altres, l'acord que, en la seva part dispositiva, resulta del tenor literal següent:

 

"PRIMER.- APROVAR la 1A ADDENDA DE PRÒRROGA AL CONVENI DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES EN MATÈRIA DE RECOLLIDA I TRANSPORT DE RESIDUS ENTRE L'AJUNTAMENT DE SANT ISCLE DE VALLALTA I EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME que s'adjunta al present acord, formant-ne part a tots els efectes legals.

 

SEGON.- FACULTAR al Sr. President per a la signatura de la 1a addenda de la pròrroga del conveni i de qualsevol altre document per a l'execució del present acord.

 

TERCER.- SOL·LICITAR a la Intervenció de fons la comptabilització dels compromisos d'ingrés amb el següent detall:

 

 

ANUALITAT Recollida de residus

TOTAL PRÓRROGA CONVENI

 

CI 2024

06/07/2024 a 31/12/2024

CI 2025

01/01/2025 a 05/07/2025

135 46200 Convenis Ajuntaments - Recollida residus

79.550,70 €

79.550,70 €

159.101,39 €

 

 

QUART.- DONAR trasllat de l'aprovació de la present addenda a l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta.

 

CINQUÈ.- NOTIFICAR-HO a Resmar, SL, pel seu coneixement i als efectes oportuns.

 

SISÈ.- PUBLICAR aquest acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona als efectes previstos en l'article 9.3 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de Règim jurídic del sector públic així com al DOGC en compliment de l'article 110.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques.

 

SETÈ.- DONAR TRASLLAT del present acord a la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya, als efectes previstos a l'art. 309.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

 

1A ADDENDA DE PRÒRROGA DEL CONVENI DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES DE L'AJUNTAMENT DE SANT ISCLE DE VALLALTA A FAVOR DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME, PER A LA PRESTACIÓ DEL SERVEI EN MATÈRIA DE RECOLLIDA I TRANSPORT DE RESIDUS

 

D'una part el Sr. Francesc Alemany i Martínez, com a President del Consell Comarcal del Maresme, en virtut de l'acord del Ple del Consell Comarcal del Maresme de data 14 de juliol de 2023.

Per l'altra, l'il·lustríssim Alcalde de Sant Iscle de Vallalta Sr. Eduard Turon i Mainat, en virtut d'acord del Ple de data 17 de juny de 2023.

Ambdues parts actuen en el marc legal de les seves capacitats i competències, en nom i representació de llurs respectives Corporacions.

 

ACTUACIONS PRÈVIES

 

Primera.- En data 6 de juliol de 2022 es va formalitzar conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta i el Consell Comarcal del Maresme, en matèria de recollida i transport de residus.

El pacte cinquè d'aquest instrument estableix que el conveni té una durada de 2 anys essent possible la seva pròrroga anual fins a un màxim de 2 anys més, per períodes d'anys naturals, pròrroga que haurà de ser acordada per l'òrgan competent de cadascuna de les entitats signants del present conveni, i formalitzant-se en addenda anual que s'annexarà al present conveni vigent.

 

Segona.- L'article 49 h) 2. de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic estableix l'opció de pròrroga com contingut necessari del conveni, amb la limitació de 4 anys i, com ja s'ha esmentat, l'acord original preveu expressament la possibilitat de pròrroga fins a un màxim de 2 anys.

 

Tercera.- En el moment present, ambdues parts manifesten el seu interès en prorrogar per un any més la vigència del conveni de delegació de competències per la prestació del servei de recollida i transport de residus, firmat entre l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta i el Consell Comarcal del Maresme.

 

Es per això que les parts de mutu acord signen els següents

 

PACTES

 

Primer.- Prorrogar el conveni de delegació de competències formalitzat entre l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta i el Consell Comarcal del Maresme per a la prestació del servei de recollida i transport de residus, durant el període comprès entre el 6 de juliol de 2024 i el 5 de juliol de 2025 o fins a la formalització del nou conveni de delegació de competències de prestació del servei en matèria de recollida i transport de residus.

 

Segon.- Es conserven la resta de les clàusules subscrites en el conveni formalitzat en data 6 de juliol de 2022, sempre que no siguin objecte de modificació en la present addenda.

 

Tercer.- Signatura

1. Les noves lleis bàsiques en matèria administrativa, concretament la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu i la Llei 40/ 2015, de Règim Jurídic del Sector Públic, totes dues dictades l'1 d'octubre de 2015, estableixen el principi de preferència en la utilització dels mitjans electrònics, per tal d'avançar en la implantació d'una nova Administració Pública més participativa, transparent i accessible al ciutadà.

2. Aquesta segona llei ordena al seu art.3.2. que les Administracions Públiques es relacionin entre elles fent servir els mitjans electrònics, així que la subscripció d'aquest conveni es materialitzarà per mig de la signatura electrònica de les parts intervinents.

 

Quart.- Registre i publicació

El Consell Comarcal del Maresme donarà compliment de la tramesa d'aquest conveni al Registre de convenis de col·laboració i cooperació de la Generalitat de Catalunya per registrar-lo als efectes de l'article 14 i disposició addicional novena de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a l' informació pública i bon govern, i n'impulsarà la publicació al BOP en compliment de l'article 9.3 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Cinquè.- Revisió de preus

Anualment, el Consell Comarcal del Maresme, procedirà a la revisió del preus del serveis objecte de la delegació, de conformitat amb que es preveu a Llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia i al RD 55/2017, de 3 de febrer, pel que es desenvolupa la llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia."

 

Contra la present publicació, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

 

Mataró, 12 de juliol de 2024

 

Jordi Marqueño Bassols

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
349003 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la primera adenda de prórroga del Convenio de delegación de competencias en materia de recogida y transporte de residuos del Ayuntamiento de Sant Iscle de Vallalta.","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"349003"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Maresme,DOGC,DOGC 2024 nº 9212 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-25/349003-edicto-aprobacion-primera-adenda-prorroga-convenio-delegacion-competencias-materia-recogida-transporte-residuos-ayuntamiento-sant-iscle-vallalta https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.