EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de ordenanza conserje, incluida en la oferta pública de empleo del ejercicio 2022, para la estabilización del empleo, mediante concurso-oposición, turno libre (exp. 11/2024/C00083).

Per resolució de tinència d'alcaldia de Govern intern i Gestió de Recursos Municipals, número 2022/7213 i de data 20 de desembre de 2022, s'ha aprovat:

 

PRIMER.- APROVAR la relació provisional de persones admeses i excloses del procés de selecció per a la cobertura definitiva d'una plaça d'Ordenança Conserge, mitjançant concurs oposició torn lliure inclosa dins l'oferta pública d'estabilització de l'exercici 2022, de l'ajuntament de Viladecans:

 

COGNOMS I NOM

DNI anonimitzat

ADMESA EXCLOSA PROVISIONAL

NIVELL CATALÀ PROVISIONAL

MOTIU D'EXCLUSIÓ

BLAZQUEZ LOPEZ,ANGELES

****1700*

ADMESA

NO

 

CALAHORRO GELABERT,MONTSERRAT

****2627*

ADMESA

NO

 

CALBO PUIG,MONTSERRAT

****0967*

ADMESA

SI

 

CAMPILLOS PEREZ,JORDI

****9469*

ADMESA

SI

 

COMPAN PADILLA,NORMA

****8190*

ADMESA

SI

 

ESTEPA ESPEJO,MANUEL

****5808*

ADMESA

SI

 

GARCIA AUGE,ANGELES

****6359*

ADMESA

SI

 

GONZALEZ DOMINGUEZ,MANUELA

****0089*

ADMESA

SI

 

HURTADO MERINO,MARIA ISABEL

****9224*

ADMESA

SI

 

IZQUIERDO LOPEZ,RAQUEL

****5041*

ADMESA

SI

 

MARTINEZ PEREZ,JESICA

****053K*

EXCLOSA

--

17

PALOMAR PEREZ,ANGEL

****0310*

ADMESA

SI

 

PERAL SANCHEZ,ROSARIO

****5156*

ADMESA

SI

 

PRADAS ESPINO,ELISABET

****5569*

ADMESA

SI

 

RAMOS TORRES,SUSANA

****4668*

ADMESA

SI

 

RIBAS BAREA,EVA VANESA

****2562*

ADMESA

SI

 

RUIZ YEBENES,JAVIER

****9836*

ADMESA

SI

 

SANZ I DE LA IGLESIA,IOLANDA

****2770*

ADMESA

SI

 

VIZCAINO CORBALAN,JOAN

****1880*

ADMESA

SI

 

 

 

SEGON.- DISPOSAR que l'esmentada llista passarà a definitiva si no es presenten reclamacions en el termini de deu dies des de la data de publicació de la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

TERCER.- APROVAR la composició de l'òrgan de selecció pels membres següents:

Presidència: La sra. Mari Carmen Corrales Baz i com a suplent la sra. Maria José Santos López.

Vocals:

La sra. Pilar Cabeza Bermúdez i com a suplent la sra. Barbara Vega Bautista.

La sra. Pilar Servent Agullana i com a suplent el sr. José Luis Duran Parra.

La sra. Cristina Gil Tortosa i com a suplent la sra. Raquel Aranda Guárdia, designades a proposta de l'Escola Administració Pública de Catalunya.

El sr. Antonio Murillo Murillo i com a suplent el sr. Jordi Talens Soriano.

Secretaria: - Exercirà les funcions de secretaria una de les persones designades com a vocals.

 

QUART.- PUBLICAR la present resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la Seu Electrònica de Viladecans.

 

CINQUÈ.- DISPOSAR que l'Òrgan de Selecció es reuneixi el dia 4 d'octubre de 2024 a les 9.30 hores a l'edifici de Can Calderón (Carrer Andorra, 64) per a la seva constitució i inici procés selecció.

 

QUART.- CONVOCAR a les persones aspirants el dia 4 d'octubre de 2024 a les 10.00 hores a l'edifici de Can Calderón (Carrer Andorra, 64) per a la realització del primer exercici de la fase d'oposició.

 

CINQUÈ.- NOTIFICAR la present resolució al departament de Recursos Humans i Organització.

 

Viladecans, 16 de juliol de 2024

 

Joana Sánchez Morillo

Tinenta d'alcalde de l'Àrea de Govern Intern i Gestió de Recursos Municipals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
348995 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la relación provisional de personas admitidas y excluidas del proceso de selección para la cobertura definitiva de una plaza de ordenanza conserje, incluida en la oferta pública de empleo del ejercicio 2022, para la estabilización del empleo, mediante concurso-oposición, turno libre (exp. 11\/2024\/C00083).","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"348995"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9212 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-25/348995-edicto-aprobacion-relacion-provisional-personas-admitidas-excluidas-proceso-seleccion-cobertura-definitiva-plaza-ordenanza-conserje-incluida-oferta-publica-empleo-ejercicio-2022-estabilizacion-empleo-concurso-oposicion-turno-libre-exp-11-2024-c00083 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.