ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de obra local ordinaria básico y de ejecución de reparación de la cubierta del polideportivo municipal de Tordera (exp. 2024/4499).

Per acord de la Junta de Govern Local de data 30 de maig de 2024, en virtut de la delegació efectuada pel Ple en sessió de data 29 de juny de 2023, que va ser publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 7 de juliol de 2023, s'aprova inicialment el projecte d'obra local ordinària anomenat "Projecte bàsic i d'execució de reparació de la coberta del poliesportiu municipal de Tordera", redactat per l'Arquitecta de l'Ajuntament de Tordera, Sònia Adamuz Viana, amb un pressupost d'execució per contracte de dos-cents vint-i-quatre mil set-cents vint-i-set euros amb quinze cèntims (224.727,15 €), amb el 21% per cent d'IVA inclòs, i s'acorda sotmetre'l a informació pública per un termini de trenta dies hàbils, mitjançant difusió del corresponent anunci al BOPB, al DOGC, a l'E-Tauler d'anuncis de la Corporació i a la ràdio municipal.

El projecte es podrà consultar de forma telemàtica, a través de l' E-Tauler, accessible des la pàgina web municipal (www.tordera.cat) o de la Seu Electrònica (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/).

Les al·legacions i reclamacions s'hauran de presentar al Registre General de l'Ajuntament dins del termini esmentat al paràgraf primer, per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l'article 25 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de Règim Jurídic i de Procediment de les Administracions Públiques de Catalunya.

El que es publica per a general coneixement.

 

Tordera, 25 de juny de 2024

 

Així ho disposa i signa

Elisabet Megias Pinós

Alcaldessa presidenta

 

Davant meu

Vicenç Bayarri Pla

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
348993 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de obra local ordinaria básico y de ejecución de reparación de la cubierta del polideportivo municipal de Tordera (exp. 2024\/4499).","published_date":"2024-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"348993"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9212 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-25/348993-anuncio-aprobacion-inicial-proyecto-obra-local-ordinaria-basico-ejecucion-reparacion-cubierta-polideportivo-municipal-tordera-exp-2024-4499 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.