ANUNCIO sobre determinación del número, las características y las retribuciones del personal eventual del Ayuntamiento de Tossa de Mar.

Acord de Ple de data 11 de juliol de 2024 de l'Ajuntament de Tossa de Mar per la qual DETERMINA el nombre, característiques i retribucions del personal eventual de l'Ajuntament de Tossa de Mar.

 

El de la Corporació en sessió de data 11 de juliol de 2024, ACORDA:

 

PRIMER.- DETERMINAR el nombre, característiques i retribucions del personal eventual de l'Ajuntament de Tossa de Mar, segons es defineix a continuació:

 

Número

Denominació

Característiques

Retribucions

1

Assessor/a

Dedicació: ordinària

35.000 € /bruts

 

 

Funcions: Realitzarà les funcions de confiança o assessorament especial que li atribueixi l'alcaldessa.

 

SEGON.- Les retribucions anuals brutes d'aquest personal s'abonaran en catorze pagues, prorratejades en dotze pagues de periodicitat mensual i dues corresponents a les pagues extraordinàries de juny i desembre, i es revisaran anualment en la mateixa proporció que es revisin les retribucions de la resta de personal al servei de l'Ajuntament.

 

TERCER.- La dedicació del personal amb dedicació ordinària implicarà el compliment de la jornada laboral ordinària de la resta del personal municipal i l'obligació d'estar a disposició de l'Alcaldia en qualsevol moment en què sigui requerit, i comportarà que el desenvolupament d'aquest lloc de treball pugui ser compatible amb una altra activitat en el sector públic o privat, en el marc de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'Incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Pública, prèvia concessió de la corresponent autorització de compatibilitat.

 

QUART.- PUBLICAR a la Seu Electrònica Municipal i mantenir permanentment actualitzada la informació relativa al número, característiques i retribucions dels llocs de treball de personal eventual d'aquest Ajuntament i, en general i en compliment del principi de transparència, difondre en aquest mitjà el contingut d'aquest acord, donant així compliment a les obligacions de publicitat previstes per l'article 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i pels articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern i 8 i següents de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern de Catalunya.

 

CINQUÈ.- PUBLICAR aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí d'Informació Municipal, en compliment del que estableixen els articles 104.3 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i 304 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

La qual cosa es publica a l'efecte del que es disposa en de l'article 46.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre.

 

Tossa de Mar, 15 de juliol de 2024

 

Martí Pujals Castelló

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
343347 {"title":"ANUNCIO sobre determinación del número, las características y las retribuciones del personal eventual del Ayuntamiento de Tossa de Mar.","published_date":"2024-07-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"343347"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Tossa de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9210 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-23/343347-anuncio-determinacion-numero-caracteristicas-retribuciones-personal-eventual-ayuntamiento-tossa-mar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.