ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico de climatización de la guardería Ralet Ralet de Matadepera.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 29.04.2024 va aprovar inicialment el projecte tècnic de millora de la climatització de l'escola bressol Ralet Ralet de Matadepera i es va sotmetre a informació pública.

D'acord amb el certificat que consta a l'expedient ha finalitzat el termini d'informació pública i no s'ha presentat cap al·legació o reclamació.

Per Decret d'alcaldia núm. 964, de data 04.07.2024 s'ha declarat definitivament aprovat aquest projecte.

Es fa públic, per al general coneixement, amb la indicació que contra aquest acord que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació d'aquest anunci.

 

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de la Província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la recepció de la notificació corresponent o bé des del dia següent a la publicació del present anunci al BOP i al DOGC.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu - silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució - el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

 

Matadepera, 4 de juliol de 2024

 

Guillem Montagut i Marqués

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
343329 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto técnico de climatización de la guardería Ralet Ralet de Matadepera.","published_date":"2024-07-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"343329"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Matadepera,DOGC,DOGC 2024 nº 9210 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-23/343329-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-tecnico-climatizacion-guarderia-ralet-ralet-matadepera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.