ANUNCIO relativo a la lista provisional de personas aspirantes admitidas y excluidas para tomar parte en la convocatoria para proveer una plaza de profesor/a de contrabajo en la escuela municipal de música.

Per decret de la Presidència del Patronat Municipal de la Música, número 99, de data 11 de juliol de 2024, s'ha resolt el següent:

 

"Vist que ha finalitzat el termini de presentació d'instàncies per prendre part en la convocatòria per proveir, amb caràcter permanent, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, d'una plaça de professor/a de CONTRABAIX, grup A1, de la plantilla de personal laboral d'aquest Patronat, inclosa en l'Oferta d'Ocupació Pública d'estabilització de 2022, d'acord amb bases generals del procés d'estabilització i les bases específiques corresponents ratificades per la Junta de Govern de data 20 de desembre de 2022 i les modificacions d'aquestes bases específiques ratificades per la Junta de Govern de data 12 de juny de 2023;

Atès el Decret d'Alcaldia número 2760 de data 15 de març de 2021, d'Instrucció d'Alcaldia respecte a les notes de conformitat del personal directiu, tècnic i amb funcions jurídiques, en determinades resolucions d´òrgans unipersonals i propostes d´acord d'òrgans col·legiats de l'Ajuntament que resol:

 

"PRIMER.- DICTAR UNA INSTRUCCIÓ amb el contingut següent: als decrets i propostes d'acord, quan l'assumpte no és complex i la proposta o resolució conté els antecedents, exposats de forma clara i succinta, les normes aplicables, una al·legació raonada, en el seu cas, de la doctrina i la jurisprudència aplicables, i una part dispositiva que s'adequa a tot allò, els informes administratius, tècnics i jurídics, preceptius o no, poden figurar a la primera pàgina del document, a l'encapçalament, en forma de nota de conformitat subscrita pel personal municipal a qui correspongui la funció directiva, jurídica o tècnica.

Aquesta nota de conformitat suposa que el personal directiu, jurista o tècnic que ho efectua, en el que correspon a la seva responsabilitat i funció, acredita la part fàctica, recolza el raonament jurídic que fonamenta la resolució i proposa aquesta última; una vegada subscrita amb signatura digital i incorporada al document electrònic en tràmit, tindrà idèntic valor i efectes que un informe administratiu, jurídic o tècnic, incorporat a l'expedient de forma separada."

 

Atès l'article 19 dels Estatuts del Patronat de la Música que disposa les competències de la Presidenta per tal de resoldre sobre aquestes matèries.

 

Per tot això,

 

RESOLC :

 

Primer - Aprovar la llista PROVISIONAL de persones aspirants admeses i excloses que es detalla a continuació:

 

ASPIRANTS ADMESOS/ES:

 

Núm.

Cognoms i nom

1

STOYANOVA IVANOVA , STANISLAVA

 

 

ASPIRANTS EXCLOSOS/ES:

 

Núm.

Cognoms i nom

1

KRAPOVICKAS BAGU, MANUEL IGNACIO 1-2-3-4-5-6

2

TEJEDO I MINIERI, HECTOR ALFRED 5-6

3

CUBELOS PESQUER, ROMAN 4-5-6

4

GALCERÁN GONZÁLEZ, MIQUEL 1-3-5

 

(1) No presenta la graella de mèrits (document per relacionar els mèrits disponible a l'apartat convocatòries de personal, de la pàgina web municipal (www.gramenet.cat)

(2) No acredita estar en possessió de la titulació superior de música o equivalent, en l'especialitat de cant

(3) No presenta DNI llegible per ambdues cares i/o vigent

(4) No acredita estar en possessió del certificat de català de nivell suficiència (nivell C1 d'acord amb el MECR) emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent. Les persones aspirants seran convocades per tal de realitzar una prova de català en els termes establerts a l'apartat 8.1 de les bases generals d'estabilització.

(5) Certificació negativa del registre central de delinqüents sexuals.

(6) No aporta vida laboral

 

Segon - Informar que la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses, així com els successius anuncis de la convocatòria, es publicaran al web de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (www.gramenet.cat) i al tauler d'anuncis de l'Escola de Música i de l'Ajuntament.

L'admissió no implica el reconeixement dels requisits exigits i s'estarà al que estableix la base 6 de les bases específiques.

 

Tercer - Establir que, segons la base específica vuitena, actuaran com a membres de l'òrgan de selecció les persones següents:

- President:

- Carles Franco Puig, director de l'Escola Municipal de Música, com a titular, i Amàlia Llorente Díaz, secretària acadèmica de l'Escola Municipal de Música, com a suplent.

- Vocals:

- Àngel Puig Marqués, professor de l'Escola Municipal de Música, com a titular, i Jose Antonio Nieves Alarcón, tècnic de l'Àrea de Drets Socials Salut i Gent Gran o de Participació Ciutadana i Cultura o Ciutat Educadora, Infància, Joventut i Esports, com a suplent.

- Isabel Souto Clement, cap d'Estudis de l'Escola Municipal de Música, com a titular, i Jordi Ribell Serradell, professor de l'Escola Municipal de Música, com a suplent.

- Sra. Yolanda Martí Moreno, com a vocal titular, i com a suplent, la Sra. Begoña Vericat Beltrán, com a representant designat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

- Secretària:

- La senyora Núria Bartrolí Forn, secretària del Patronat Municipal de la Música, com a titular, o funcionari/ària en qui delegui, amb veu i vot.

- Altres assistents:

- Dues persones representats del personal, amb veu però sense vot, com a observadors.

- L'Administrador del Patronat Municipal de la Música, amb veu però sense vot, com a assessor.

El tribunal pot acordar, si ho considera convenient, la incorporació d'especialistes que l'assessorin, però limitaran la seva intervenció a l'assessorament tècnic i no poden participar en la qualificació de les proves.

Els membres de l'òrgan de selecció es podran abstenir, i les persones aspirants podran recusar-los, quan concorrin les circumstàncies que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Contra la llista provisional d'admesos i exclosos podran presentar-se esmenes i possibles reclamacions en el termini de 10 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació del present anunci al DOGC i que s'hauran de tramitar a través de la presentació d'una instància genèrica al registre general de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La llista provisional s'elevarà a definitiva sense necessitat de nova resolució i publicació, si en el ja esmentat termini no es presenta cap reclamació."

 

Santa Coloma de Gramenet, 12 de juliol de 2024

 

Blanca Padrós Amat

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
340609 {"title":"ANUNCIO relativo a la lista provisional de personas aspirantes admitidas y excluidas para tomar parte en la convocatoria para proveer una plaza de profesor\/a de contrabajo en la escuela municipal de música.","published_date":"2024-07-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"340609"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9209,Patronato Municipal de Música de Santa Coloma de Gramenet https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-22/340609-anuncio-relativo-lista-provisional-personas-aspirantes-admitidas-excluidas-tomar-parte-convocatoria-proveer-plaza-profesor-contrabajo-escuela-municipal-musica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.