EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de derribo de las edificaciones y limpieza de las parcelas situadas en la calle Mare de Déu de l'Esperança, núm. 27-29, a fin de hacer efectiva la orden de ejecución subsidiaria con expediente OEDI 46/2021.

En data 8 de maig de 2024, mitjançant decret número 14217/2024 del regidor d'Arquitectura i Urbanisme de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Terrassa es va aprovar inicialment el "Projecte d'obres d'enderroc de les edificacions i neteja de les parcel·les situades al carrer de Mare de Déu de l'Esperança, 27-29", per tal de fer efectiva l'ordre d'execució subsidiària amb expedient OEDI 46/2021. El projecte està redactat en data 23 de febrer de 2024 per l'empresa BAMMP ARQUITECTES I ASSOCIATS SLP, amb un pressupost d'execució material de vint-i-set mil dos-cents noranta-cinc euros amb quaranta-tres cèntims (27.295,43 €) i un pressupost d'execució per contracte de trenta-dos mil quatre-cents vuitanta-un euros amb cinquanta-sis cèntims (32.481,56 €) (sense IVA) i de trenta-nou mil tres-cents dos euros amb seixanta-vuit cèntims (39.302,68 €) (amb IVA). El termini d'execució de les obres es preveu que sigui de dos (2) mesos.

Transcorregut el període d'exposició pública no hi ha hagut al·legacions i, per tant, l'aprovació del projecte ha esdevingut definitiva en data 5 de juliol de 2024.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant l'Ajuntament, en el termini d'un mes, o bé directament recurs contenciós administratiu davant els jutjats del contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos. Ambdós terminis començaran a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest edicte. No obstant això, pot interposar-se qualsevol altre recurs que s'estimi convenient.

 

Terrassa, 10 de juliol de 2024

 

Per delegació de signatura del secretari general de data 4 de març de 2024 

Imma Soler Castellví

Cap de Servei de Contractació

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
340597 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de obras de derribo de las edificaciones y limpieza de las parcelas situadas en la calle Mare de Déu de l'Esperança, núm. 27-29, a fin de hacer efectiva la orden de ejecución subsidiaria con expediente OEDI 46\/2021.","published_date":"2024-07-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"340597"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Terrassa,DOGC,DOGC 2024 nº 9209 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-22/340597-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-obras-derribo-edificaciones-limpieza-parcelas-situadas-calle-mare-deu-esperanca-num-27-29-fin-hacer-efectiva-orden-ejecucion-subsidiaria-expediente-oedi-46-2021 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.