ANUNCIO sobre aprobación de la relación de aspirantes admitidos y excluidos para la promoción interna de la brigada municipal de Sant Esteve de Palautordera, de categoría AP a C2, mediante concurso-oposición.

Mitjançant el decret d'alcaldia de data 15 de juliol de 2024, que es transcriu literalment, es fa pública la llista definitiva d'admesos i exclosos al procés de selecció per a la promoció interna de la Brigada Municipal d'AP a C2 mitjançant concurs-oposició.

 

" Resolució d'alcaldia aprovant la llista definitiva d'admesos i exclosos al procés de selecció per a la promoció interna de la Brigada Municipal de Sant Esteve de Palautordera, de categoria AP a C2 mitjançant concurs-oposició.

 

Vist que mitjançant Acord de la Junta de Govern Local de 15 de maig de 2024 es van aprovar les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a la promoció interna del cos de la Brigada Municipal, per a passar de AP a C2 de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Atès que es va publicar anunci de la convocatòria:

- Butlletí oficial de la província de Barcelona 11.6.2024

- Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya 12.6.2024

- Web i Taulell d'anuncis municipal 5.6.2024

Atès que el període de presentació d'instància, d'acord amb les bases va finalitzar el dia el 11 de juliol de 2024, inclòs.

Vist que les sol.licituds presentades coincideixen amb aquell personal del cos de la Brigada municipal que compleix amb els requisits per a poder optar a la promoció interna convocada:

 

Registre d'entrada

DNI

2024-E-RE-1133

099A

2024-E-RE-1320

896T

 

 

Vistes les sol.licituds presentades i la documentació adjunta pels, i en virtut de les competències que em confereix l'article 21 de la llei de Bases de Règim local, 7/1985, de 2 d'abril.

 

 

HE RESOLT:

 

Primer.- Aprovar la següent relació d'aspirants admesos:

 

Registre d'entrada

Data

Identificació

2024-E-RE-1133

19.6.2023

099A

2024-E-RE-1320

9.7.2024

896T

 

 

Segon.- Publicar la relació d'admesos i exclosos, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament, en el seu cas, en el Tauler d'anuncis, per a major difusió.

 

Tercer.- Nomenar als membres del Tribunal de selecció que queda configurat de la següent manera, d'acord amb l'anunci publicat, d'acord amb les bases aprovades:

Presidenta: Ana Mochales Collado, Secretària-interventora de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. Suplent Macarena Lupon Lorente, Secretària-interventora Ajuntament de Vallgorguina.

Vocal titular i suplent nomenat per l'EAPC: qui designi.

Vocal 2: Daniel Navarro Gual, tècnic d'intervenció de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera. Suplent: Ester Monclús Pagès, tècnica mitja de secretaria de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera.

Vocal 3: Nuria Fabregas Pujadas, secretària de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, suplent: Manel Ramal Mata, secretaria de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

Exercirà les funcions de secretaria Ana Mochales Collado, secretaria-interventora de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, o qui ella designi.

 

Quart.- Convocar als aspirants per a la realització de les proves indicades a les bases el dia 17 de juliol a les 9,30h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera."

 

Sant Esteve de Palautordera, 15 de juliol de 2024

 

Ana Mochales Collado

Secretària interventora

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
340593 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la relación de aspirantes admitidos y excluidos para la promoción interna de la brigada municipal de Sant Esteve de Palautordera, de categoría AP a C2, mediante concurso-oposición.","published_date":"2024-07-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"340593"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Esteve de Palautordera,DOGC,DOGC 2024 nº 9209 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-22/340593-anuncio-aprobacion-relacion-aspirantes-admitidos-excluidos-promocion-interna-brigada-municipal-sant-esteve-palautordera-categoria-ap-c2-concurso-oposicion https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.