ANUNCIO sobre rectificación de las bases para la provisión definitiva del puesto de trabajo de jefe/a técnico/a de Acción Social.

Per decret d'Alcalde número 5486 de data 11 de juliol de 2024 es va aprovar la rectificació de les bases per a la provisió definitiva del lloc de treball de Cap Tècnic/a d'Acció Social, A2-24, pel sistema de concurs de mèrits, entre personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb ocupació definitiva de la plaça.

El nou termini per la presentació de les instàncies serà de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Els restants i successius anuncis de la convocatòria es faran públics a la web municipal www.vilanova.cat.

 

"Identificació de l'Expedient

Núm. Exp. 1433/2024/eRH

 

 

APROVAR LA RECTIFICACIÓ DE LES BASES PER A LA PROVISIÓ DEFINITIVA DEL LLOC DE TREBALL DE CAP TÈCNIC/A D'ACCIÓ SOCIAL, A2-24, PELS SISTEMA DE CONCURS DE MÈRITS, ENTRE PERSONAL FUNCIONARI DE CARRERA DE L'AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ.

 

Relació de fets

 

1. Per Decret d'Alcaldia, núm. 5314, de data 4 de juliol de 2024, exp. 1433/2024/eRH, es va aprovar la convocatòria i bases per a la provisió definitiva del lloc de treball de Cap Tècnic/a d'Acció Social, A2-24, pel sistema de concurs de mèrits, entre personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb ocupació definitiva de la plaça.

 

2. S'ha posat de relleu que hi ha hagut un error en la redacció de les bases, apartat 2.2 dels Requisits de les persones aspirants, on diu "Tenir el títol de Diplomat o Grau Universitari d'Educador/a Social o estar habilitat pel Col·legi d'educadores i educadors socials de Catalunya, o un altre d'equivalent, abans que no fineixi el termini de presentació d'instàncies. Aquells/es que presentin títols considerats equivalents als exigits hauran d'acreditar l'equivalència mitjançant la certificació lliurada pel Ministeri d'Educació o el Departament d'Ensenyament de la Generalitat corresponent" ha de dir "Tenir el Grau universitari de Treball Social o Educador Social, equivalent o superior, abans que no fineixi el termini de presentació d'instàncies."

 

Fonaments de dret

 

1. Atès que procedeix rectificar el decret d'Alcaldia, núm. 5314, de data 4 de juliol de 2024, a l'apartat 2.2 dels Requisits de les persones aspirants, inclòs a les bases, per un error de redacció.

 

2. L'article 109 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques estableix al seu apartat segon que les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

 

Per tot això, RESOLC:

 

PRIMER.- Rectificar l'apartat 2.2 dels Requisits de les persones aspirants inclòs a les bases per a la provisió definitiva del lloc de treball de Cap Tècnic/a d'Acció Social, A2-24, pel sistema de concurs de mèrits, entre personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb ocupació definitiva de la plaça, aprovada per decret d'Alcaldia, núm.5314, de data 4 de juliol de 2024, per error de redacció, en el següent sentit:

On diu:

"Tenir el títol de Diplomat o Grau Universitari d'Educador/a Social o estar habilitat pel Col·legi d'educadores i educadors socials de Catalunya, o un altre d'equivalent, abans que no fineixi el termini de presentació d'instàncies. Aquells/es que presentin títols considerats equivalents als exigits hauran d'acreditar l'equivalència mitjançant la certificació lliurada pel Ministeri d'Educació o el Departament d'Ensenyament de la Generalitat corresponent"

Ha de dir:

"Tenir el Grau universitari de Treball Social o Educador Social, equivalent o superior, abans que no fineixi el termini de presentació d'instàncies."

 

SEGON - Peu de recursos.

"Contra aquest acte, que exhaureix la via administrativa i és immediatament executiu, podeu interposar els següents recursos:

Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte, dins el termini d'un mes, a comptar des del dia següent al de la seva notificació, o en el seu defecte, des de la seva data de publicació.

Alternativament, recurs contenciós administratiu davant els jutjats del Contenciós Administratiu de Barcelona, dins el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la notificació, o en el seu defecte, des de la seva data de publicació.

Contra la resolució del recurs de reposició, podeu interposar recurs contenciós administratiu, davant els jutjats del Contenciós Administratiu de Barcelona, dins el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de recepció de la notificació o publicació de la seva resolució, si aquesta fos expressa; si no ho fos, el termini serà de sis mesos, comptats a partir del dia següent al què es produís la desestimació presumpta del recurs.

També podeu interposar qualsevol altre recurs que considereu procedent." "

 

Vilanova i la Geltrú, 12 de juliol de 2024

 

Isidre Martí Sardà

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335330 {"title":"ANUNCIO sobre rectificación de las bases para la provisión definitiva del puesto de trabajo de jefe\/a técnico\/a de Acción Social.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335330"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova i la Geltrú,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335330-anuncio-rectificacion-bases-provision-definitiva-puesto-trabajo-jefe-tecnico-accion-social https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.