ANUNCIO sobre selección de la plaza de secretaría-intervención con carácter interino.

En el Butlletí Oficial de la Província de Girona de data 16/7/2024 i num 137 es publiquen íntegrament les bases que han de regir la selecció, mitjançant concurs oposició lliure, per cobrir amb caràcter d'interinitat la plaça de secretaria intervenció de la Agrupació de Vilanant i Cistella

 

Denominació de la plaça segons plantilla: secretari/ària interventor/a

Règim jurídic: funcionarial

Caràcter: interí/ina

Escala: Funcionari amb habilitació de caràcter nacional

Subescala: Secretaria Intervenció

Grup de classificació: A1

Sistema de selecció: concurs-oposició

Torn: lliure

 

El termini per presentar sol·licituds finalitza al cap de 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el DOGC.

Els anuncis successius relatius a aquesta convocatòria es publicaran a la seu electrònica de l'Ajuntament.

 

Vilanant, 16 de juliol de 2024

 

Anna Palet Vilaplana

Alcaldessa presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
335328 {"title":"ANUNCIO sobre selección de la plaza de secretaría-intervención con carácter interino.","published_date":"2024-07-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletín Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"335328"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanant,DOGC,DOGC 2024 nº 9208 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-07-19/335328-anuncio-seleccion-plaza-secretaria-intervencion-caracter-interino https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.